Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi azt mondja, hogy Ő feladatnak érzi, hogy elvegye a szüzességem, akkor nem is szeret igazán?
feladatnak???
huh ha ezt érteném, mit akart ezzel mondani hidd el megirnám..:-)
lehet csak össze vissza beszélt, rosszul fogalmazott meg valamit..ha érezteti veled, hogy szeret, akkor tényleg szeret...
vagy nagyon kívánhat téged, ha ezt feladatnak tekinti...
Hát hagyd, hogy elvégezze a feladatot, aztán megjelenik majd egy kiírás a homlokán, hogy
MISSION COMPLETED. :D
Komolyra fordítva: ne aggódj, a pasi normális, a világ nem az. Az tényleg egy feladat és kihívás, hogy az első alkalom olyan legyen, amilyennek "lennie kell". Én is sokat olvastam, rákészültem, amikor először voltam az első barátnőmmel, és nagyon jól sikerült a dolog. Készüljetek rá együtt, ott van pl. Dr. Lux Elvira egyik könyve, a Lépéspróbák egymás felé.
Szerintem zavarja, hoyg szűz vagy és most nem tud szexelni szüzekkel olyanjót mint másokkal ezelőtt és akkor arrra célzott h neki szar lenne, mert egy jó szexet akar és azt akarja h a lány már tapasztalt legyen....
Lehet zavarja az h szűz vayg pedg örvendenie kell...de az h kivánlak az is furcsa..vajon szeret is vagy csak kiván? Mert a kettő nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!