Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi azt mondja, hogy Ő feladatnak érzi, hogy elvegye a szüzességem, akkor nem is szeret igazán?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy neki még azért nem megy a szex velem, mert feladatnak tekinti, hogy elvegye a szüzességem... Akkor nem szeret, vagy miért mondta ezt? Mert én úgy érzem szeret, és érezteti is, de emiatt meginogtam...2010. ápr. 28. 11:51
11/16 anonim válasza:
Feladat... Elég hülye szövege van :) Jóhogynem küldetés... Vagy életcél :D
12/16 A kérdező kommentje:
igen mikor pár napja próbálkozunk, akkor ment volna neki, csak akkor nekem fájt, és akkor meg azt mondta, hogy ő úgy akarja, hogy nekem jó legyen. Majd tegnap mikor én úgy éreztem, hogy oké lenne a dolog, akkor neki nem ment, és akkor mondta ezt...
2010. ápr. 28. 12:15
13/16 anonim válasza:
mit értessz az alatt hogy neki nem ment?
mert előbb azt irtad hogy felállt neki
mi kell még hozzá rajtad kivül?:d
14/16 A kérdező kommentje:
Hát felállt neki, de leblokkolt vagy nem tudom, és nem akarta(?) megtenni, vagy nemtudom.
2010. ápr. 28. 12:25
15/16 anonim válasza:
Háát ez egy kicsit bonyolult..senki se tud biztosat mondani itt és amit mond nem biztos h igaz annyira bonyolult...legjobban a barátod tudhatja h mit értett azon de az is meglehet, hogy még ő se nagyon érti magát...
16/16 anonim válasza:
Leblokkolt=lelankadt (a farka)? Mert ha igen akkor, értem mi a gond, de ha nem akkor elég zavaros szitu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!