Furcsán hangzik, de nemtudom hogy szexeltünk-e, mert végülis belém rakta, de kb3másodpercre, aztán mondtam neki h ne folytassa (szűz vagyok) és kivette, nemtudom h most elvette e a szüzességem, mert nem fájt meg nem vérzett, és nem is ment el a pasi?
Javaslom, vegyél tesztet. Elég érzékenyek, kimutatnak egy korai terhességet is.
Az előváladék is tartalmazhat spermiumot és mint tudjuk, a több millióból egyetlen darab sejtecske is elég....
Szia!
Lehetséges,hogy terhes vagy. Mi óvszerrel védekeztünk,ez egyszeri együttlét volt,és terhes lettem. Pedig én minden szex előtt és után megnézem a gumit,hogy nem lyukas-e. Szerintem nem volt az,viszont mégis baba lett belőle.A kislányom most 6 hónapos:)
lehetsz terhes. az előváladékban is vannak életképes spermák, amik, hiába vagy szűz, át tudnak menni a szűzhártya résein, vagy hogy mondjam...
De lehet, hogy csak ideges vagy emiatt, és azért késik! De ekkora késésnél már tutira kimutatja bármelyik teszt, de azért inkább reggeli első vizeletből tesztelj majd, mert abban van legtöményebben a terhességi hormon!
Nem írtad, hogy a ciklusod hányadik napján voltaok együtt ilyen módon! Mert ha kb 1 hónappal ezelőtt, akkor esélyes a baba! Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!