Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyek rá valakit,...

Hogyan vegyek rá valakit, hogy elvegye a szüzességem? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Már elmúltam 21, és tetszik nagyon valaki, és ő 30-on felüli, van valakije, valami idősebb nő, én meg szűz vagyok még, és most egy évre külföldre fogok menni, és nem szeretnék szűzen menni, mert ott úgyse lesz lehetőség ilyenre, csak munka meg tanulás, de én már nagyon akarom... Ezért megkérhetném, hogy feküdjön le velem? Vagy jól elküldene, meg még meg is haragudna rám??
2009. aug. 27. 17:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Remélem,hogy jól elküldene , ha már egyszer van valakije. Nem lenne szép dolog belekeverni. Ha ennyire elakarod akkor találj valami szabad embert rá. Ennyi.
2009. aug. 27. 17:30
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Hát figyelj segíthetek a dolgon.25 éves vagyok.Ilyen egyszerű.Ugye ez nem komoly?Csak azért elveszíteni hogy nem így utazz el?Érdekes. :D
2009. aug. 27. 17:30
 3/29 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy én 21 éves lény vagyok, ő meg 36 éves férfi, így pontos. A nő meg valami idősebb kiélt nő. Nem házasok, gyerek sincs. De csak ő van itt, aki számításba jöhetne.
2009. aug. 27. 17:33
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
De ez nettó baromság.Dehát hajrá, et tudod hogy oda akarod-e dobni magad olyannak akil le sem sz@r.
2009. aug. 27. 17:35
 5/29 A kérdező kommentje:
Komolyan írom... Minek komolytalankodnék itt? Nem ez a szórakozásom... Csak már elegem van mindenből, hogy nekem semmi nem sikerül, még szűz is vagyok, a nálam sokkal fiatalabb unokahugom meg már rég nem az... Másra már nem is tudok gondolni, pedig azért olyan ronda sem vagyok, ami indokolná, hogy a kutya se legyen rám kíváncsi... Felháborodna a pasi, vagy nem?
2009. aug. 27. 17:38
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóérzésű ember akkor felháborodna.Ha idétlen akkor nem.
2009. aug. 27. 17:39
 7/29 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, nem "lény" vagyok, nem én vagyok Alien 4, vagy Godzilla... :DD Szóval LÁNY vagyok. :D
2009. aug. 27. 17:41
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy értem.De hidd el a normális emberek nem akarják kihasználni az ilyen lehetőségeket.Nemértem miért ciki ha valaki 21 évesen szűz.És?Nekem is van ilyen ismerősöm.Hid el ősi nagyon szép lány.Csak eddig nem úgy alakultak a dolgai hogy ez összejött.De nem vesztegesd el a szüzességed.Egyszer valaki nagyon becsülni fog érte.

25/F

2009. aug. 27. 17:43
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
*hidd el őis...
2009. aug. 27. 17:44
 10/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ha nem én lennék most én, én is kb. ezeket írnám, de mivel én úgymond ismerem magam, ezért tudom, mik történtek már velem. Balszerencsés vagyok az ilyen dolgokban, arra is gondoltam, hogy vki megátkozott, vagy ilyesmi. :DD Meg volt egy nagyon rossz élményem, ami miatt még most is nagyon fáj, csak azt ide nem írnám le, mert kiröhögnének, de elhiheted, hogy nekem már minden mindegy..
2009. aug. 27. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!