Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyek rá valakit,...

Hogyan vegyek rá valakit, hogy elvegye a szüzességem? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Már elmúltam 21, és tetszik nagyon valaki, és ő 30-on felüli, van valakije, valami idősebb nő, én meg szűz vagyok még, és most egy évre külföldre fogok menni, és nem szeretnék szűzen menni, mert ott úgyse lesz lehetőség ilyenre, csak munka meg tanulás, de én már nagyon akarom... Ezért megkérhetném, hogy feküdjön le velem? Vagy jól elküldene, meg még meg is haragudna rám??
2009. aug. 27. 17:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"megkérhetném, hogy feküdjön le velem"

Ilyet normális ember nem mond, legfeljebb a ribik az út szélén. Ha nagyon rá akarsz hajtani, menj el vele randizni valami dögös kis ruhában aztán estére hívd fel magadhoz.

Az is milyen szöveg, hogy külföldön nem lehet ismerkedni? Csak nem Afrikába készülsz? A pasik egyébként szinte mindig vevők egy kis kalandra, amiatt nem kell aggódni, hogy nem akarnának alkalomadtán lefektetni.

2009. aug. 27. 17:56
 12/29 A kérdező kommentje:
Meg még annyit, hogy a mai fiúknak tökre nem számít, hogy vki szűz-e, sőt, kerülik a szűz lányokat, mert állítólag "sok velük a baj". Nem gondolnám, hogy emiatt én több lennék azoknál, akik már 12-13 évesen elvesztették, sőt ez azt bizonyítja, hogy van valami baj velem, hogy eddig még senki még csak nem is próbálkozott... Külföldön meg nem szeretném, mert.. nem tudom, de nem. Így meg megint várhatok egy évet, sőt, bőven többet. Na mindegy azért kösz
2009. aug. 27. 17:56
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Küldtem privátot.Ha van kedved reagálj.És dönts jól. :)

Ráérsz még!

2009. aug. 27. 17:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Az nem igaz, hogy a pasik kerülik a szűz lányokat. :D Max olyanok, akik csak kalandra vágynak és kell nekik a tapasztalat. Egy olyan kapcsolathoz majd, amibe szerelem kell, a kutyát sem fogja érdekelni ki a szűz, ki a nem. Feltéve, hogy nem ringyó az illető lány, hanem tisztességes, és nem kefél jobbra-balra. :) Amúgy az meg elég gáz, hogy 21 évesen "felnőttként" ahhoz a rokonodhoz hasonlítod magad, aki 13 évesen vesztette. Szerintem az elég gáz, mivel éretlen lelkileg és testileg is. :D
2009. aug. 27. 18:09
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Valszeg vagy bányarém randa vagy, vagy síkhülye de legvalószínűbb hogy mindkettő és még agyilag éretlen is ha ilyen hülye szituációba kevered magad, mert csikiz már a punci, meg kéne dugatni. Még csodálod hogy uncsitesód már rég leszállt a realitás talajára és szerelemből elvesztette és marha boldogan él? Eleve miféle marha ereszt meg ilyen nem vagyok godzilla vagy alien szöveget egy drogos meszticbe több fantázia szorult... XDXD
2009. aug. 27. 18:32
 16/29 A kérdező kommentje:

:DD Olyan kedves vagy, akkor is szeretlek... :DDD

Nekem tök mindegy, mit gondolsz, úgyse ismersz, lehet meglepődnél, de legyen igazad, rémronda vagyok :) , emellé hülye is (érdekes, pedig nem én írok helyesírási hibával... :))) Én kérdeztem valamit, erre meg itt pattogsz, mondjuk az ilyenek véleménye nem is érdekel, hál' Istennek nem ismersz, majd mindjárt írok neked egyet, képpel illusztrálva, megnézném a fejed közben, vagyis mégse, minek, már "lesíkhülyéztél", így már elfogult vagy, ha én lennék Miss Görénypuszta, akkor is már hülyének tartanál. :D

2009. aug. 27. 18:49
 17/29 A kérdező kommentje:
17.57-es, köszi a mailt, majd írok neked.
2009. aug. 27. 18:56
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
"pedig nem én írok helyesírási hibával" -> nem aranyom, te csak egy azonosítatlan lény vagy, gondolom mikor "el"gépelted akkor arra gondoltál amit reggelente látsz a tükörben :D. Egyébként, ha a srác okos, akkor kihasználja a lehetőséget, ha hülye(erkölcsös) akkor így jártál.
2009. aug. 27. 19:12
 19/29 anonim válasza:
100%

Nem értem, hogy 21 évesen hogy lehet így gondolkodni.

Fáj a szüzesség vagy mi van? Majd elveszted amikor eljött az ideje!

Miért nem jobb olyannal elveszíteni, aki majd esetleg a férjed lesz? Ha már ennyi ideig kibírtad minek elrontani.?

2009. aug. 27. 21:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gáz, ha így gondolkodsz 21 évesen.

A szüzesség elvesztése általában fájdalommal jár, de a fájdalmat kompenzálja az az érzés, amit a párod iránt táőlálsz. Ezért nem is az marad meg benned, hogy "jaj de szr volt úgy fájt", hanem kellemes emlék mert annak adtad, aki megérdemelte.

Ha meg csak úgy ugrasz bele, hogy "vedd már el légyszi mert elutazom és olyan gáz" - na gondolhatod mi lesz belőle, de ha meg akarsz undorodni a szextől akkor hajrá....

Arról nem is beszélve, hogy ha külföldön vesztenéd el hasonló módszerrel -ha már mindenáron akarod- talán nem fenyegetne az a veszély ami itthon... Tudod, hogy azt mondják "na látod ez az a r*banc akit megd*gott Jani". Mert ha valaki 36 évesen barátnő mellett annyira idétlen, hogy lefekszik veled, tuti szét is kürtölné. Bár ha meg annyira "komolyan gondolkodik" lehet hogy pont felháborodással mesélné el ennek-annak, aki továbbadja amannak....

De csináld ahogy akarod...

2009. aug. 27. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!