Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Joggal gondolom azt, hogy 25...

Joggal gondolom azt, hogy 25 éves szűz férfiként kizárólag prostituált segíthet rajtam?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 22:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szia Daveeeeeeee
2014. máj. 14. 23:38
 32/39 anonim ***** válasza:
JOGGAL
2014. máj. 14. 23:51
 33/39 anonim ***** válasza:
szopjon le a masiniszta
2014. máj. 14. 23:57
 34/39 anonim ***** válasza:
Az alacsony érzelmi intelligencia sok mindenre feljogosít úgymond, bár utólag nincs benne sok köszönet!
2014. máj. 15. 00:13
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom, de ha ennyire nem bírod ki akkor menj el.
2014. máj. 15. 14:30
 36/39 anonim válasza:

mondjuk én nem értem a lányokat..

baj ha szűz egy srác, ki is kell röhögni, megalázni.. és ezen viccelődni..

ha elmegy kur vához akkor azért alázzák meg..

az a legszebb hogy egy szűz lány is kinevet egy szűz férfit.. gúnyosan rákérdez: volt már egyáltalán?

szóval ha nem sikerült fiatal korodban mert nem tehetted meg hogy elmenj bulizni(kb mindenki discoban vesztette el az ismerőseim közül, de még 15-17 évesen) akkor már esélyed sincs hogy barátnőd legyen?

de azt sem értem egyáltalán mért kell megalázni egy férfit csak mert tapasztalatlan..

27F

2014. máj. 15. 18:56
 37/39 anonim ***** válasza:
ki akar olyan csajjal kúrni, aki megaláz?
2014. okt. 4. 23:37
 38/39 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bírod ki, akkor menj el prostihoz, de teljesen más mintha olyannal feküdsz le akit szeretsz! Egy lány, ha vonzódik hozzád kedvel nem azt fogja nézni, hogy mennyire vagy tapasztalt, ez inkább háttérbe szorul. Legyél magabiztosabb, határozottabb és ne ezen a témán lovagolj, mert egyre rosszabb lesz! És ne görcsölj, mert sokkal nehezebben fog összejönni, én ezt átteltem már egyszer, felesleges volt aggódni!
2014. okt. 4. 23:39
 39/39 anonim válasza:
Ezer százalékosan nincs igazad. Harminc éves koromban (férfi) veszítettem el a szüzességem. Én sem mertem nyitni és mégis volt egy lány, akivel összehozott a sors. Még kezdeményeznem sem igazán kellett annyira egyértelmű volt a dolog. Úgyhogy nincs min aggódnod szerintem. Ez így rendben?
2014. okt. 5. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!