Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Joggal gondolom azt, hogy 25...

Joggal gondolom azt, hogy 25 éves szűz férfiként kizárólag prostituált segíthet rajtam?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 22:56
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Manapság olyan normális lány, akit hidegen hagy a férfi szüzessége, mennyi van szerinted? :D
2013. jan. 5. 02:42
 22/39 anonim ***** válasza:

Több, mint azt hinnéd!

De (hogy én is általánosítsak) az a baj a magadfajta válogatós férfiakkal, hogy csak a csilivili "fullextrás" plázacicákat látjátok meg, és eszetekbe nem jut, hogy inkább egy szerényebb (ami nem egyenlő a rondával) külsejű, de értékesebb belsővel megáldott lányt szemeljetek ki magatoknak.

Csak csorgatjátok a nyálatokat a "tökéletes" (direkt idézőjelben!) csajokra és panaszkodtok.

S csak hogy fokozzuk az általánosítást....

Ha most azzal jössz, hogy "de igen, én már próbálkoztam rondákkal is!"...

Arra ezt válaszolom: Igen ám, de senki nem szereti, ha rondának tartják! Semelyik csaj sem ugrik ki a bőréből, ha azt érzi, hogy "a srác lejjebb adja a képzeletbeli mércét" és csak azért próbálkozik az illetőnél, mert másnál nincs szerencséje. Ha a szándékot megérzik, máris el vagy utasítva.

2013. jan. 5. 10:55
 23/39 anonim ***** válasza:

Ó, még valami.

Tudod még, hogy mi az ami elrettenti a lányokat/nőket a magadfajta (!) szűz pasiktól?

Hangsúlyozom: a magadfajtáktól!

Mert nem a szüzességgel van a probléma, hanem abból, ha valaki ekkora feneket kerít a dolognak.

Ha úgy rágörcsöl, hogy már nem párkapcsolatot keres, hanem csak "dugni, dugni, dugni" akar.

S ez nagyon gyorsan lejön.

Kell a fenének egy kangörcsös fickó, aki mást sem akar, csak túl lenni a dolgon.

Sokkal előbbre lennél, ha túllépnél a dolgon és csak ismerkednél, barátkoznál konkrét "cél" nélkül. És nem csak azokkal, akikkel el tudod képzelni a dolgot. Miért is? Mert, ha szimpatikusnak találnak, akkor bemutatnak a barátaiknak is... bővül a kapcsolati hálód, könnyebben megtalálhatod az "igazit".

2013. jan. 5. 11:34
 24/39 A kérdező kommentje:
Én inkább azt tapasztalom, hogy pont az a probléma, hogy csak barátként közelítek a lányokhoz. Ezáltal nem válok annyira izgalmas társaságukká, hogy ők maguk is megkeresnek, sőt. Volt, hogy valaki le is töketlenezett. Valószínű, hogy nem minden nőnek, de a legtöbbnek fontos, hogy rányomuljanak ,,ragadósabb" szinten, mert ha nem teszik, akkor impotens, homokos és még sorolhatnék pár jelzőt, amit ráaggatnak az illetőre.
2013. jan. 5. 12:20
 25/39 anonim ***** válasza:

Szerintem egy haverságból alakulhat ki a legjobb kapcsolat. Nem baj ha nem rohanod le a lányt rögtön az elején. Csináljatok közös programokat, beszélgessetek és ha úgy érzed ő is benne lenne a "folytatásban" akkor közeledj hozzá férfiként.

Ezeket lányként írom, én is ezt várnám egy fiútól. Riasztott már el engem is nem egy olyan srác aki tiszta görcs volt, nem tudott feloldódni, zavarban volt stb.

Szóval ne görcsölj, légy természetes, mosolyogj sokat!

2013. jan. 5. 13:25
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Ember! Barátként közeledni egy lányhoz és töketlennek lenni nem ugyanaz!

Légy laza, ismerkedj, legyen az a szemed előtt, hogy "ha nem akar beszélgetni, nem érdekes, ha meg igen, akkor szerzek egy újabb ismerőst". Később az ismerősökből lehet komoly kapcsolat.

Ha 25 évesen még szűz vagy, akkor valószínű, hogy sem a kinézeteddel, sem a pénzeddel nem tudsz hódítani. Ez nem baj, ha megvannak a belső értékek. Azt viszont csak úgy tudja egy lány megismerni, ha beszélgetsz vele.

Én sem nézek ki úgy, mint Brad Pitt, nem vagyok milliomos sem, de van egyéb értékem. Utolsó barátnőm pl. imádta a humoromat és az eddigi összes szerette azt, hogy ami fizikumban hiányzik (eléggé vézna vagyok), azt aggyal pótolom.

Biztosan vannak neked is belső értékeid. Ha barátként közeledsz a lányhoz, egy idő után el tudod dönteni, hogy marad-e csak barát az illető vagy esetleg többet szeretnél. Akkor viszont lépni kell, határozottan és egyértelműen. Ha nem lépsz, joggal neveznek töketlennek és nem azért, mert először barátként közeledtél.

A szüzességgel meg ne foglalkozz annyit. 24 éves koromig szűz voltam, idegesített ugyan, de egy idő után már nem érdekelt és csak egy normális kapcsolatot kerestem. Végül összejött. Hidd el, túlértékelt dolog ez, hogy "jaj 25 évesen még szűz vagyok"...

2013. jan. 5. 14:03
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

nehogy prostizz!!! nem szabad. menj ismerkedni, komolyan mondom. próbáld meg. az én férjem is szűz volt mikor először lefeküdtünk 20 éves volt (1 hónappal a 21. szülinapja előtt) történt meg. és én mint tapasztaltabb nő örültem hogy én lehettem neki az első!!!sajnáltam hogy nekem nem ő volt az első de hát én idősebb vagyok kicsit több mint 3 évvel, szóval annyit azért nem vártam....de ha tudtam volna.....

26/N

2013. jan. 6. 03:59
 28/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jól gondolod, vannak olyan lányok akik örülnek, hogy nem a 20.-ak vagy 50.-ek...

De egyébként hogyhogy még nem jött össsze a dolog? Nem mersz kezdeményezni? vagy úgy gonodold a külsőddel van a probléma? vagy az igazira vársz?

22 sz L

2013. jan. 7. 09:50
 29/39 anonim ***** válasza:
Eltelt több mint két év! Lett már azóta asszony?
2014. febr. 21. 08:45
 30/39 anonim ***** válasza:
Bocsánat csak 1 év.
2014. febr. 21. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!