Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűz férfiként próbálk...

24 éves szűz férfiként próbálkozás a nőknél, vagy inkább prostituált?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp a nőkre szavazok.
2012. júl. 3. 09:37
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

Azt gondolom, hogy a nőkkel ( mármint a sima, nem szolgáltató lányokkal ) jobban jársz.

Más kérdés, hogy amennyiben csak "túl szeretnél lenni" a dolgon, akkor a szolgáltató egyszerűbb, kevésbé komplikált, és te szabod meg a dolgokat....

2012. júl. 3. 09:42
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Probálkozz csak a csajoknál, de ha valami eredményt is akarsz (csak az eddigi eredményeid alapján!)gondolj a hivatásosokra is. Tehát nem inkább, hanem esetleg.
2012. júl. 3. 09:43
 4/23 Hanariko ***** válasza:
88%
ez komolyan ekkora trauma a férfiaknak? Ha majd 34 évesen is szűz leszel azt mondom menj, de hahó még fiatal vagy, simán összejöhet egy lány. Ne tartson vissza hogy szűz vag, senki nem látja rajtad (hacsak ki nem mutatod vagy mondod)
2012. júl. 3. 09:43
 5/23 A kérdező kommentje:
4 éve próbálkoztam utoljára, mondjuk az olyan is lett, amilyen. Azóta egyszer se közeledtem komolyabb szándékkal senkihez, sőt, úgy igazándiból halvány lila gőzöm sincs, hogyan kell vonzalmat kelteni.
2012. júl. 3. 09:47
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ez a gond, kezdj el ismerkedni, de sürgősen, mert ha nem teszed, akkor ez a helyzet nem fog változni.

BTW ezen egy prosti sem változtat, hiszen attól még nem lesz barátnőd, tapasztalatod, önbizalmad. Csak beleteszed a farkad valakibe, akit nem ismersz. Ez még nem a csodatévő megváltás...

2012. júl. 3. 09:50
 7/23 A kérdező kommentje:
Csak az a félő, hogy engem ebben a korban már totál buggyantnak néznek, mert eddig nem fektettem különösebb energiát a csajozásba. Egyik elhajt, utána szétkürtöli a barátnőinek, hogy mekkora bal**** vagyok, és akkor kilövöm az összes esélyemet ezzel.
2012. júl. 3. 09:58
 8/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen rettegek a nőktől, mert sokkal durvábbak tudnak lenni a férfiaknál véleményem szerint.
2012. júl. 3. 10:00
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkinek az orrára kötni, hogy szűz vagy. Majd az ágybank, ha odakerül a sor, elmeséled annak, aki megérdemli.

24/N

2012. júl. 3. 10:00
 10/23 A kérdező kommentje:

Ehhez nem kell elmesélni se, mert látszódni fog a megnyilvánulásaimban, hogy nem sok közöm volt a női nemhez.

Beszélni is meg kell tanulni hozzájuk ugyebár.

2012. júl. 3. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!