Aki örömlánnyal veszítette el tudnak nekem segíteni?
Szóval 20 éves vagyok és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fog sose összejönni egy barátnő. Nem a magamfajta kell nekik meg amúgy is a sikertelenségek miatt már 0 önbizalmam van szóval nem is teszek érte semmit mostanában.
Elhatároztam, hogy elmegyek egyhez de az is lehet, hogy még ehhez is túl besz*ri vagyok. Még itt is azt mesélem bele a dologba, hogy még a prosti is elutasít vagy rosszul alakul valami..
Van itt olyan aki átesett már ezen? Jó/rossz volt? Azóta javult valami? Esetleg privátba megírhatná illető melyik lánnyal volt ha jól sikerült.
Tudom, hogy úgyis fognak születni megalázó hozzászólások el is fogadom, de próbáljon az válszolni inkább aki a témához szólna hozzá. Én magam is tudom hogy egy vesztes vagyok fölösleges sulykolni tovább.
Köszönöm!
Attól nem félek, hogy emiatt rosszul érezném magam. Legalábbis 90%-ra így gondolom most.
2. válaszolónak a kérdésére: Nincs semmi ilyesmi, egyszerűen csak béna vagyok a csajozásban. Csajok előtt meg se merek szólalni, pedig fiúk közt sokat beszélek.
Inkább mentálisan van a baj mint külsőleg de nem tudok ellene mit tenni mindig leblokkolok.
Ha prostihoz mész, olyat válassz, aki igényes, lakásban fogad, és sosem csinál semmit gumi nélkül.
Attól nem kell tartani, hogy valami nyavaját összeszedsz, mert a prostiknál fontos az ápoltság, legtöbbjük rendszeresen jár kivizsgálásokra, de azért jobb az óvatosság.
Attól nem kell tartani, hogy visszautasít, hiszen a boltos sem mondja, hogy nem szolgál ki, hiszen ebből él. A legtöbbjük nagyon kedves, aranyos lány, igyekeznek érzékeltetni veled, hogy jó nekik is, amit csinálsz.
És emiatt nem vagy vesztes, sajnos a mai lányok olyanok, hogy tökéletes férfit keresnek, állással, pénzzel, kocsival, és minden apró hiba miatt képesek szakítani.
A prostik olyanok, mint a dokik, pszihológusok, pont azért vannak, hogy kielégítsék a lelki és testi szükségleteit azoknak, akiknek ez valamilyen módon nem adatott meg,így téve a férfit kiegyensúlyozottabbá. Valójában gyógyító munkát végeznek. Ezért én jobban tisztelem őket, mint azokat, akik szerelmet hazudva nyúlnak a pénztárcámba.
Sajnos a világ még nem érett meg, hogy ezeket az alapvető igazságokat belássa, a társadalom még elítéli őket sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!