Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Aki örömlánnyal veszítette el...

Aki örömlánnyal veszítette el tudnak nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval 20 éves vagyok és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fog sose összejönni egy barátnő. Nem a magamfajta kell nekik meg amúgy is a sikertelenségek miatt már 0 önbizalmam van szóval nem is teszek érte semmit mostanában.

Elhatároztam, hogy elmegyek egyhez de az is lehet, hogy még ehhez is túl besz*ri vagyok. Még itt is azt mesélem bele a dologba, hogy még a prosti is elutasít vagy rosszul alakul valami..

Van itt olyan aki átesett már ezen? Jó/rossz volt? Azóta javult valami? Esetleg privátba megírhatná illető melyik lánnyal volt ha jól sikerült.

Tudom, hogy úgyis fognak születni megalázó hozzászólások el is fogadom, de próbáljon az válszolni inkább aki a témához szólna hozzá. Én magam is tudom hogy egy vesztes vagyok fölösleges sulykolni tovább.

Köszönöm!

2012. jún. 25. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Nem attól a megalázástól kell félned, amit itt írnak, hanem attól amit azután fogsz érezni, miután voltál egy prostinál, hogy még arra sem voltál képes, hogy elnyerd egy lány tetszését..... na mindegy, amúgy attól ne parázz, hogy az örömlánynál rosszul sül el valami... ő biztos nem utasít el, ha virítod a pénzt.
2012. jún. 25. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
44%
Bocsi, de van valami nagyon undorito, visszataszito a kinézetedben, megjelenésedben, stilusodban?
2012. jún. 25. 14:06
 3/15 A kérdező kommentje:

Attól nem félek, hogy emiatt rosszul érezném magam. Legalábbis 90%-ra így gondolom most.

2. válaszolónak a kérdésére: Nincs semmi ilyesmi, egyszerűen csak béna vagyok a csajozásban. Csajok előtt meg se merek szólalni, pedig fiúk közt sokat beszélek.

Inkább mentálisan van a baj mint külsőleg de nem tudok ellene mit tenni mindig leblokkolok.

2012. jún. 25. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
#2 és L vok. Ezért ilyen "élményem" nem volt, de ismerek ezzel foglalkozo lányokat /NEVET? CIMET NEM KÖZVETITEK!!!/Ne legyen semmi gondod. Az jusson eszedbe, hogy a csaj akit kiválasztottál és felhivsz telefonon örül, hogy uj kuncsaft jeletkezett. Ne akard átverni és minden jo lesz.
2012. jún. 25. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Beszélj velük telefonon, van ahol emailben is lehet, többel is beszélj, próbáld kiválasztani a legszimpatikusabbat. Sok oldalon képpel vannak és fotógaranciával! A lényeg, ha elmész, még az ajtóban is vissza fordulhatsz, de be ne menj. Mond el a kiszemeltnek a gondod, mindenképp min. egy órára menj. Itt is nehéz lesz választanod, mert lehet kifogsz egy nyerőgépet, odamész, aztán úgy jössz el, hogy nem érte meg! A legjobb az lenne, ha valaki beajánlana egyhez, akit az illető már ismer, jár hozzá! Hol laksz? :)
2012. jún. 25. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Egyik ismerősömnek a haverjai fizettek egy örömlánynak nem is keveset. (hivatásos, nagyon szép lány). Ez a srác egyszerűen egy lúzer volt, mindenben béna, nem volt valami okos se, de annyira undorítóan csúnya se volt. Bementek szobára, a csaj kijött 20perc múlva, visszaadta a pénzt, hogy ezzel már ő sem tud mit kezdeni... Szóval van ilyen is, de ahhoz már nagyon durván balf*sznak kell lenni..
2012. jún. 25. 14:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében lakok, de utazás nem probléma Pestre mennék fel ott van sok örömlány. Találtam már sok szépet csak hozzáállásukat nem lehet eldönteni így. Ezért is kérdeztem itt hátha valaki volt már hasonló helyzetben így tud ajánlani valakit.
2012. jún. 25. 15:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán kell ide ajánlgatni, felesleges, lányok többsége kedves, rendes. b.com oldalon van rengeteg beszamoló rákeresel a neked fontos opciókra és végigolvasgatod. amelyik csak sorba kapja a jó pontokat ott nem lesz gond.
2012. jún. 26. 00:46
 9/15 anonim ***** válasza:
aki meg irta, hogy csaj visszaadta a pénzt kb a mese kategoria (lehet tenyleg igaz) csajoknak még talán jobban is bejönnek a szüzek mert ritka, hogy sokáig birja ergo keveset kell érte "dolgozni". illetve gyakran olvasni hogy az ilyen 40-50 pasiknak fel se áll és nem röhögik körbe, hanem illedelmesen kezelik és max beszélgetés lesz belőle, de pénzt még akkor se adnak vissza.
2012. jún. 26. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha prostihoz mész, olyat válassz, aki igényes, lakásban fogad, és sosem csinál semmit gumi nélkül.

Attól nem kell tartani, hogy valami nyavaját összeszedsz, mert a prostiknál fontos az ápoltság, legtöbbjük rendszeresen jár kivizsgálásokra, de azért jobb az óvatosság.

Attól nem kell tartani, hogy visszautasít, hiszen a boltos sem mondja, hogy nem szolgál ki, hiszen ebből él. A legtöbbjük nagyon kedves, aranyos lány, igyekeznek érzékeltetni veled, hogy jó nekik is, amit csinálsz.

És emiatt nem vagy vesztes, sajnos a mai lányok olyanok, hogy tökéletes férfit keresnek, állással, pénzzel, kocsival, és minden apró hiba miatt képesek szakítani.

A prostik olyanok, mint a dokik, pszihológusok, pont azért vannak, hogy kielégítsék a lelki és testi szükségleteit azoknak, akiknek ez valamilyen módon nem adatott meg,így téve a férfit kiegyensúlyozottabbá. Valójában gyógyító munkát végeznek. Ezért én jobban tisztelem őket, mint azokat, akik szerelmet hazudva nyúlnak a pénztárcámba.

Sajnos a világ még nem érett meg, hogy ezeket az alapvető igazságokat belássa, a társadalom még elítéli őket sajnos. :(

2012. jún. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!