Aki örömlánnyal veszítette el tudnak nekem segíteni?
Szóval 20 éves vagyok és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fog sose összejönni egy barátnő. Nem a magamfajta kell nekik meg amúgy is a sikertelenségek miatt már 0 önbizalmam van szóval nem is teszek érte semmit mostanában.
Elhatároztam, hogy elmegyek egyhez de az is lehet, hogy még ehhez is túl besz*ri vagyok. Még itt is azt mesélem bele a dologba, hogy még a prosti is elutasít vagy rosszul alakul valami..
Van itt olyan aki átesett már ezen? Jó/rossz volt? Azóta javult valami? Esetleg privátba megírhatná illető melyik lánnyal volt ha jól sikerült.
Tudom, hogy úgyis fognak születni megalázó hozzászólások el is fogadom, de próbáljon az válszolni inkább aki a témához szólna hozzá. Én magam is tudom hogy egy vesztes vagyok fölösleges sulykolni tovább.
Köszönöm!
Vesztes vagy?!?! Ezzel a hozzáállással persze hogy nem lesz barátnőd. Egyszer élünk! Biztos van olyan aki szívesen lenne veled, csak nem tudod ki az. Még valami:
A szavaknak hatalma van! A gondolataid befolyásolják az érzéseid, testi állapotod is. Ha azt mondod vesztes vagy sajnos az is leszel. Tegyél ellene!
gyermekem ird már le, hogy mennyi beégést vállaltál el te annak érdekében, hogy a lányoknál valamennyire jó legyél.
mert oké, hogy most béna vagy, és égő vagy, amikor odamész egy lányhoz, de ha nem mész oda többszázszor beégni, akkor mégis mitöl várod el a fejlödést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!