Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Aki örömlánnyal veszítette el...

Aki örömlánnyal veszítette el tudnak nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval 20 éves vagyok és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fog sose összejönni egy barátnő. Nem a magamfajta kell nekik meg amúgy is a sikertelenségek miatt már 0 önbizalmam van szóval nem is teszek érte semmit mostanában.

Elhatároztam, hogy elmegyek egyhez de az is lehet, hogy még ehhez is túl besz*ri vagyok. Még itt is azt mesélem bele a dologba, hogy még a prosti is elutasít vagy rosszul alakul valami..

Van itt olyan aki átesett már ezen? Jó/rossz volt? Azóta javult valami? Esetleg privátba megírhatná illető melyik lánnyal volt ha jól sikerült.

Tudom, hogy úgyis fognak születni megalázó hozzászólások el is fogadom, de próbáljon az válszolni inkább aki a témához szólna hozzá. Én magam is tudom hogy egy vesztes vagyok fölösleges sulykolni tovább.

Köszönöm!

2012. jún. 25. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el egy prostihoz. Nem leszel utána casanova, nem tesz csodát veled, de ha másnap meghalsz egy autóbalesetben, legalább férfiként halsz meg, úgy, hogy dugtál legalább egy nőt már.
2012. jún. 27. 17:21
 12/15 anonim válasza:
68%

Vesztes vagy?!?! Ezzel a hozzáállással persze hogy nem lesz barátnőd. Egyszer élünk! Biztos van olyan aki szívesen lenne veled, csak nem tudod ki az. Még valami:

A szavaknak hatalma van! A gondolataid befolyásolják az érzéseid, testi állapotod is. Ha azt mondod vesztes vagy sajnos az is leszel. Tegyél ellene!

2012. jún. 27. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

gyermekem ird már le, hogy mennyi beégést vállaltál el te annak érdekében, hogy a lányoknál valamennyire jó legyél.

mert oké, hogy most béna vagy, és égő vagy, amikor odamész egy lányhoz, de ha nem mész oda többszázszor beégni, akkor mégis mitöl várod el a fejlödést?

2012. jún. 27. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Én prostival vesztettem el, ha írsz privátot segítek.
2012. jún. 27. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
10/14 es válasza eszméletlenül jó, nagyon egyetértek vele, valóban jó hogy vannak ilyen szolgáltatók, és igen a pszichés problémákat én hiszek benne ,hogy képesek feloldani. Én külsőmmel nagyon elégedett vagyok, eddzek már nagyon régóta, pénzügyileg is az átlag magyarnál jobban állok, nem ezzel van a gond. .. egyszerüen pszichés blokk van nálam is, amikor tetszik egy nő, stressz tör rám, képtleen vagyok laza lenni, mosolyogni, merev vagyok, bizonytalan, és zavarban vagyok nagyon. Azért mert még minden kínálkó lehetőséget elszalasztottam, nem szexeltem. Egyszerüen idegen, idegesítő közegnek érzek ma még egy párkapcsolatot. Kell hogy legyen egy szexuális felmérésem magam részére, hogy tudjam, milyen vagyok az ágyban, onnattól be tudom lőni, tudom,hogy mi merre hány méter ahhoz hogy tökéletes legyen. És ezután könnyebben bevállalnék egy helyes rendes lányt. Semmi gond nincs a prostikkal, ez a szextraining! A lényeg,hogy igényes legyen, a házatlan csigák nagyon trutymósak.
2012. aug. 17. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!