Szeretnék együtt lenni a barátnőmmel de szűz egy probálkozás volt de nem jött össze túl szük volt most ott tartunk hogy 1 ujam befér sikósitoval van r remény hogy most összejön?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 21:29
2/9 anonim válasza:
Addig ne próbálkozz, még nem sikerül síkosító nélkül 1 ujjal.
Mennyi idősek vagytok?
3/9 anonim válasza:
Elsőnek: Miért van az hogy pár pasi inkább egy meccstől vár orgazmust nem pedig a barátnőjétől?
Még jó, hogy az én pasim nem meccs mániás.
19/L
4/9 anonim válasza:
első vagyok, ez a kérdés egyértelműen fake
nő vagyok
28 éves
párkapcsolatban 10 éve.
5/9 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, egy ujjal már ment
2012. jún. 14. 21:40
6/9 anonim válasza:
Akkor bocs, azt hittem valami pasi akinek csak a meccsen jár az esze... ;|
7/9 anonim válasza:
Akkor próbáld meg bő síkosítóval egy alapos ujjazás után, miután már simán csúszkál benne a z ujjad.:) Akkor szerintem menni fog.
8/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2012. jún. 14. 21:56
9/9 anonim válasza:
Ember izgazsd fel rendesen h konyorogjon a f.....ert.... es utanna ess neki ovatosan :D nem kell odasikosito ne legyel mar h...lye fajni is fog neki meg meg nem tortenikk 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!