Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van még remény? Több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal,van egy 1 éves lányunk.Azt hittem minden rendben van,de kiderült, hogy nem.
Szia!
Figyelj, tudom ez nagyon nehéz.Hidd el biztosan szenved mivel ha már ahogy mondtad nem is szeret,(amit én úgy értek h nem szerelmes beléd DE szeret!)de attól még van egy lányotok ami miatt szerintem megfogja gondolni magát és Téged választ.Ha Te még ezt megtudod bocsátani neki.
Tudom,eltudom képzelni mennyire nehéz lehet.A gyerek miatt és amitt h folyton dolgozik nem jut időtök egymásra.De ez csak könyebb lesz az idő múlásával.Szerintem (ha akarod) vissza tudod hóditani.Emlékeztesd h nem volt mindig minden ilyen,és h gondoljon arra h neked sem könnyű és h Te mégse kerestél mást.
A sodrodás az árral pedig nagyon nem jó megoldás mert 2 esélyes a verzió:
1-->Megtart téged is és a másik nőt is!Szerintem erre neked nincs szükséged!
2-->Válasz út elé állitod h válasszon ő vagy Te(és itt tedd hozzá a lányodat is)
Ha netán azt a bizonyos másik vkit választja akkor pedig soha ismétlem SOHA nem érdemelt meg téged
szia!
először is meg tudsz neki bocsátani amiért megcsalt? És szeretnéd helyrehozni a dolgokat? Akkor légy vele megértő és kedves, illetve ne hozd fel szemrehányásként a megcsalást. Ha látja, hogy mellette állsz mindenben jóban-rosszban, akkor szinte biztos vagyok benne hogy a családját választja majd!
A sok munka és az anyagi gond miatt tényleg tönkremehet egy kapcsolat, így én azt ajánlom, mutasd ki neki, hogy mellette állsz, és mindenben támogatod, és segíted!
40 éves pasiként írom a soraim.Rengeteg ilyen történetet hallok,olvasok(Donna.hu)mostanában,szinte szó szerint azonos a kérdezőével.Valamivel nincsenek tisztában a férfiak.Statisztikai adatok ezek,száraz,tényszerű,lehangoló számok.Mióta ebből a szemszögből nézem a párkapcsolatokat,a szexualitást,azóta kristálytisztán látok mindent.Sajnálatos dolog ez,de mint az élet bármely területén,itt is nekünk embereknek kell a megoldásokat megkeresnünk,tanulnunk,tapasztalnunk kell.És ez igaz a szexre is.Mert mi is a szex?A kapcsolat "ragasztója".Ha nincs,ha kevés,széthullik az alkotás.Bonyolult,összetett kérdés ez.A sok munka,a fáradtság,stressz egyébként is libidó romboló,még egy tökéletesen működő kapcsolatban is,ahol egyébként semmi gond nem volt a szexszel.És akkor a két mondat,amiért kaptam már hideget-meleget a fejemre.:
"A nők kilencven %-a úgy hal meg,hogy élete során egyszer sem élte át az orgazmust."(Dr.Veres Pál)
"A nők hatvan százaléka időnként,vagy állandóan megjátsza az orgazmust."(Angol egészségügyi forrásból)
Nos.Ezeket nem tudják a pasik.Ami esetleg még jól is van így.A gond akkor van,mikor egy férfi ezeken a kérdéseken rágódik,évődik.A szexuális problémáját személyes kudarcként éli át.Nem is gondol arra,hogy milliók szaladgálnak ugyanezen gondokkal az utcán.Magában keresi a hibát,amiért partnere nem tudja élvezni az együttléteket.Sokan ahelyett,hogy otthon erről beszélnének,másnál próbálnak bizonyítani.Ha egy olyan nő karjaiba csöppen,aki a 60%-kos csapatba tartozik,akkor még képes is elhinni,hogy ő ki tud elégíteni egy nőt.Belegondolni is rossz,mit fog tenni.....Olyanná válik,mint a hurrikán.Dűt,borít,viszi a kocsit,a ház felét,nincs erő mi visszatarthatná.Pedig valójában cseberből vederbe kerül.Van nőismerősöm,aki negyvenesként a szerető karjaiban élte át először.Szintén mint a hurrikán.Őt viszont meg tudom érteni,egy életünk van,ha van rá lehetőség,korrigálni kell,a boldogságot kell nézni,ha annak egy új kapcsolat az ára,akkor az.
Köszönöm a türelmet!
Hat persze, otthon az anyagi gondok, a gyerek sir...Hazamegy a pasi es vannak problemak. Igen, ezeket meg kell oldani,de nem egy masik no agyaban! Konyorgom ffi-ak! Ez nem igy mukodik. Ott a kislany es ott vagy TE a kislany anyukaja. Mi lesz veletek? Neked es a kislanyodnak is szuksegetek van az apara. Mondd meg a parodnak hogy NEM hagyhat egyedul teged a kislannyal. Miert is? Mert menekul az anyagi problemak elol. De hat igy hogy o mas nohoz megy hemperegni meg tobb problemat csinalt. Tonkretesz teged, tonkreteszi magat (mert boldog nem lesz csak az elete lesz konnyebb felelosseg nelkul) es tonkreteszi a kislanyat. Mondd meg a parodnak hogy ez nem igy mukodik, fogom magam es elmegyek egy masik nohoz. O teged valasztott, es neked gyartott be (bocs) egy babat.
A gyerekert 50-50%-ban vagytok a felelosek!!!
Beszelj vele hogy terjen eszhez es munka utan menjen haza hozzatok, ti otthon varjatok, ti vagytok a csaladja es nem az a K...! A kislanya es te, az anya, akinek nagyon nagy szuksegetek van ra! Egy gyereket egyedul nevelni nagyon nagyon nehez. Es miert is kellene hogy egyedul maradj a kislannyal? Azert, mert O a konnyebbik oldalat valasztja.
Miert ennyire onzoek a ffi-ek, es miert nincs felelossegerzetuk?
Addig amig nem volt gyerek, persze konnyebb volt, es olcsobb az elet, de hat konyorgom o alkotta azt a gyereket! Most megis hogy kepzeli, az osszes gond, problema, minden minden minden minden minden a TE gondod lesz? Azert mert o imadja sajat magat! Tudod mit erdemelnek ezek a ffi-ak? Falhoz allitast, a tobbit mar te is tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!