Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűz férfiként próbálk...

24 éves szűz férfiként próbálkozás a nőknél, vagy inkább prostituált?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem félni kell tőlük, hanem használni őket.

24/N

2012. júl. 3. 10:02
 12/23 anonim ***** válasza:

Prostihoz menny.

Én is ahhoz megyek,

25 / F, Szűz

2012. júl. 3. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ilyen helyesírással nem is csodálom.
2012. júl. 3. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

szerencsétlen

ha eddig nem volt csajod ezután se lesz menj prostihoz gyakorolni hihetelen loser...

2012. júl. 3. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Minek kell felfújni annyira ezt a szüzesség témát? Próbálkozz ha meg nem mered hagyd a fr*ncba az egészet és foglalkozz mással!
2012. júl. 3. 11:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen muszáj lesz lépnem már csak azért is, hogy később ne közösítsenek ki a nők végképp, ha úgy döntök, hogy barátnőt keresek.
2012. júl. 3. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

En 26 eves srac vagyok, szinten szuz.

Oszinte leszek, vegulis nev es arc nelkul itt leirhatom: kulfoldon eltem egy ideig egy nagy vilagvarosban. Egyik este fogtuk magunkat paran es bementunk a bohem varosnegyedbe... jott az otlet, hogy menjunk es keressunk prostikat.

En nagyon gatlasos es szegyellos fiu vagyok, nem igazan sikerult elfogadnom magam es a testemet, de akkor este ugy voltam vele, hogy "minden mindegy" alapon belevagok, nem erdekel semmi, csak essek tul az egeszen. Vegul oralis szexert fizettem, tobbet nem akartam.

Vacak volt az egesz. Egy idegen no szobajaban vagyok, egy idegen no elott kell levetkoznom, egy idegen no er a testemhez, en is idegen vagyok szamara, tul akar lenni rajta (persze azert bunko nem volt), gepiesen tortenik minden, az egesz szituacio mesterkelt, mu, nem valosagos.

Nem valtozott bennem semmi. Ettol meg nem lettem hirtelen nyitott, nagydumas, laza, kezdemenyezo. Az onmagammal kapcsolatos ambivalens erzeseim ugyanugy megmaradtak, ezek olyan meccsek, amiket fejben kell lejatszanom sajat magammal. Nekem ebben egy prosti nem tud segiteni.

Azt nem mondom, hogy megbantam, egy kulfoldi nagyvarosban, az otthontol tavol, par jo haverral eltoltott orult ejszakakent gondolok ra... es azt sem allitom, hogy senkinek sem segithet egy prosti, biztos vannak, akiknek ez is lokest, onbizalmat tud adni.

Abban viszont egeszen biztos vagyok, hogy csakis egy igazi parkapcsolat es az azzal jaro beteljesult szerelem es kolcsonos felelossegvallalas az, ami igazan formalni es fejleszteni tudja az ember szemelyiseget.

2012. júl. 3. 12:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Prosti,én is elmentem nem bántam meg.(20/F)
2012. júl. 3. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:
inkább prosti,nekem bevált.
2012. júl. 3. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 30 éves létemre vagyok még mindig szűz. Bár nekem is többször megfordult a fejemben, de akkor se megyek prostihoz.

30/F

2012. júl. 3. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!