Joggal gondolom azt, hogy 25 éves szűz férfiként
kizárólag prostituált segíthet rajtam?
Ha úgy érzed, hogy csak ez adhatja meg a kellő önbizalmat a későbbi nőszerzéshez, akkor hajrá.
2013. jan. 3. 23:23
12/39 A kérdező kommentje:
Így is a lehető legmélyebben vagyok, hova süllyedhetnék még? :D
Prostituáltakon kívül tényleg nem létezik senki, aki elfogadja a szüzet, engem legalábbis sose hozott össze a sors ilyen nővel.
Szar a gondolkodásod. Majd találsz egy normális nőt. Lehet, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim, mert semmi pénzért nem jönnék össze olyannal, aki nem vonz testileg, csak hogy elveszítsem a szüzességem. Mégis, hiszek benne, hogy lesz párom nekem is. Gondolj bele, milyen gáz lenne, hogy ha a prostis esemény után találnál valakit és egész életben kísértene, hogy odáig süllyedtél, hogy prosti vette el. Gáz. Legyen már tartásod. Milliónyi szűz lány van 20-on felül is mellesleg.
2013. jan. 3. 23:30
Nem. Ez baromság. Szerintem. Pont.
Ne legyél már kis köcsög, kérlek. Elhiszem, hogy ratyi dolog lehet, hogy 25 évesen már meglett férfiként érintetlen vagy, de a prostizás nem jó, szerintem. Mégpedig azért nem jó, mert, ha majd "ne adj Isten" összejön - márpedig menj végig az utcán, milyen emberek élnek kapcsolatokban? Durva... -, akkor elég gáz lesz így emlékezned vissza az elsőre.
Ha vannak barátaid - feltételezem 25 évesen csak van -, akkor úgy szervezz programokat velük, hogy, ha tudnak, hozzanak lányokat. Első lépésnek megteszi.
19/F
2013. jan. 3. 23:32
Ez már a huszonvalamelyik kérdés, amiben arról panaszkodik egy felnőtt férfi, hogy szűz! Szedd össze magad aranyapám, pattintsd a sört és menj le csajozni valamelyik szórakozóhelyre! Ne legyél már ennyire pancser, könyörgöm.
2013. jan. 3. 23:39
Egyébként én még mindig azon filózok, mitől is jobb, hogy járt a p.csöd egy nőben. Mert a prostizás erről szól. Ettől se önbizalmad, se tapasztalatod nem lesz. Legfeljebb a női társadalom háromnegyede bottal se piszkálna meg ezek után.
2013. jan. 3. 23:44
Így van 16os... Semmivel nem lenne előbbre vele ezért nem értem én sem ezt a prostizás dolgot...
2013. jan. 3. 23:55
Az én barátom azt hazudta, h 2 lánnyal volt előttem. 19 volt, és a suli menő sráca, akinek minden lány bedőlt volna, szó szerint. Mikor arra került rá a sor, h vmi olyan is történik közöttünk, bevallotta. Nem haragudtam, életem legjobb híre volt, h szűz!..volt:D
2013. jan. 3. 23:58
Tévedsz Kérdező!
A párválasztásomban egyáltalán nem játszik szerepet, hogy kinek mekkora tapasztalata volt.
Na jó, ez így nem igaz. Annak örülök, ha minél kevesebb volt neki! Miért? Mert akkor talán-talán kizárhatom, hogy eddig csak "lukra ment", csak a skalpokat (=muffokat) gyűjtötte. És a nemi betegség se olyan sanszos.
Párom is szűz volt, 23 volt akkor. Én már nem voltam tapasztalatlan. Örültem, hogy én lehettem az első neki! Ennek már 7 éve, és még mindig jól megvagyunk.
2013. jan. 4. 00:22
20/39 manocskaXX válasza:
úúú én meg úgy szeretnék egy szűz pasit *.* aki érzelmes és nem csak arra kellek neki -.-'' de látom hogy a legtöbb pasi prostihoz menni minthogy találjon valami normális lányt :/
2013. jan. 5. 01:29
Kapcsolódó kérdések: