Erdemes lenne elveszteni ilyenkor a szuzessegem?
Figyelt kérdés
16.szuletesnapom itt van a kozelbe.Rendezek egy hatalmas hazibulit szulok nelkul.kb. 20 ember lesz itt koztuk fiuk.lanyok vegyesen. Nekem van baratom es szerintetek erdemes lenne 16 evesen a sajat hazibulimba elveszteni a szuzessegem? Pasi 17!2013. jan. 1. 11:24
1/7 anonim válasza:
Mi a fenének házibuliban amikor üvölt a zene és tele a ház?
Nem lenne jobb kettesben,nyugalomban egy másik nap?
2/7 anonim válasza:
Ha most azt mondja itt mindenki, hogy igen, akkor dugni fogsz, ha azt, hogy nem, akkor nem? Ezt neked kell tudni meg eldönteni.
3/7 anonim válasza:
Aki ilyen kérdést tesz fel ennyi idősen az úgy gondolom hogy éretlen ehhez a dologhoz.Nem megbántani akarlak de ezt nem korhoz szokták kötni!Ha érzelmileg úgy érzed hogy Ő az akinek ezt a kincset érdemes odaajándékozni akkor majd egy szép napon kettesben amikor nem zavarnak stb megesik a dolog.De én biztos nem most tenném.
4/7 anonim válasza:
tök mindegy úgyis ribanc lesz belőled is, lehet még a nőgyógyászaton is kikötsz.
5/7 Dakelo válasza:
ilyet ki irni tiszta gáz igaza van nem mi fogjuk neked meg mondani h el e veszitsd vagy ne.. te döntésed meg ez a érdemes szo se illik nagyon oda jol gondold meg elöbb..
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne akkor. Te leszel a házigazda mégiscsak. Ha esetleg kicsit fájni fog vagy nem lesz annyira jó (végülis az első nem mindig a legkellemesebb) akkor nem tudsz majd foglalkoizni a vendégekkel hanem magaddal kell majd. Ha a többiek elmentek már és mondjuk a barátod ott marad, akkor persze lehet tőle ezt az ajándékot kérni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne,várj még vele pláne ilyen hozzáállással,még nem vagy rá érett,amúgy is saját házibulidban te vagy a házigazda milyen dolog lenne ha elvonulnál szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!