Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszteni a szüzességet 14...

Elveszteni a szüzességet 14 évesen?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki kitalálta, hogy a "világvége" miatt lefekszik velem(, de már nyáron is mondogatta). Valamilyen szinten vonzódom hozzá, de 14 vagyok, ő meg 1 évvel fiatalabb nálam. Kérlek ne ítéljetek el, mert semmi sem történt, és a kérdés az, hogy ugye nagyon gáz,felelőtlen dolog lenne ennyi idősen átesni az elsőn? Nagy a kéztetés:/, de mindketten olyan fiatalok vagyunk. Hogy tudnám elhallgattatni magamban a hangot?
2012. dec. 22. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd annak add, akivel jársz, egy jó ideje, és bízol benne, és magadtól tudod a helyes választ!

Ne csezd el kislány:S

2012. dec. 22. 18:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Le ne feküdj vele. Mutasd már meg neki, hogy nem vagy akkora k*rva, mint amit ő feltételez rólad.
2012. dec. 22. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
annyira szánalmas, hogy manapság 14éves csajok a szexen gondolkoznak/szexelnek...miéééért?? mi lesz ezzel a világgal..
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom. Az a baj, hogy tudom, de olyan jó érzés, hogy valaki törődik velem.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd fog más is, aki megérdemel...ő csak meg akarna dugni

Picit próbáljatok már gondolkozni fiatalok...

2012. dec. 22. 18:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat:D azért, mert mindenki lenéz minket, és ebből akarunk kitörni. de persze a szex tilos, de lek*rvázni egy 14 évest nem. nézz magadra köszi:)
2012. dec. 22. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Törődés szép dolog, de ne a szex jelentse már a törődést!
2012. dec. 22. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Van 10 ujjacskád, tetszőlegesen kiválasztasz egyet-kettőt és teszed, amit tenned kell. A szexuális érdeklődés természetes ennyi idősen, a szex már nem. Át kell esni az önkielégítős korszakon is. Nem kell rögtön széttenni a lábaid egy kis kényeztetésért, pláne, hogy az nem kényeztetés lenne, amit tőle kapnál.
2012. dec. 22. 18:10
 9/15 anonim válasza:
100%
Ugyan itt szó sincs törődésről.Semmibe vesz és úgy gondolja egy gyors numerára miért ne?Az én szememben ez olyan mintha lehülyézne és semmibe venne.Ne menj bele ostoba játékokba hisz még azt se tudod igazán szeret-e.
2012. dec. 22. 18:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Értettem köszönöm! Megérdemeltem, hogy helyre tegyenek, nem tudom mi van velem:/ KÖSZÖNÖM! (a kérdező)
2012. dec. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!