Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszteni a szüzességet 14...

Elveszteni a szüzességet 14 évesen?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki kitalálta, hogy a "világvége" miatt lefekszik velem(, de már nyáron is mondogatta). Valamilyen szinten vonzódom hozzá, de 14 vagyok, ő meg 1 évvel fiatalabb nálam. Kérlek ne ítéljetek el, mert semmi sem történt, és a kérdés az, hogy ugye nagyon gáz,felelőtlen dolog lenne ennyi idősen átesni az elsőn? Nagy a kéztetés:/, de mindketten olyan fiatalok vagyunk. Hogy tudnám elhallgattatni magamban a hangot?
2012. dec. 22. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen még ne is gondolkodj, főleg így, ennyi idősen...
2012. dec. 22. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

sztem azt se tudja melyik lyukba kell dugni már ne is haragudj, nagyon gagyi élmény lesz :D (ha az én kiskori önmagamat tekintem)

f19

2012. dec. 22. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tegnap írtad ki a kérdést, így tudhatod, hogy ez a világvége is elmaradt. Ne akarj csak azért szexelni, mert más már csinálja. Inkább Te izgasd a puncidat, minthogy egy fiú tegye ugyanezt Veled.
2012. dec. 23. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor semmiképp sem jó ötlet, meghatározhatja az egész életedet. Ha fiú vagy akkor mondanám hogy vágd alá, de nem jó ötlet a lány kora miatt. Szóval nem nagyon kéne
2012. dec. 23. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:

nem qrva=ribanc

ha készán álltok rá lelkileg ismeritek egymást blablabla nem füg gkorhoz nagyon

én 13 voltam mikor felekdütem az akkor 12 éves barátnömmel még most is együtt vagyunk

16/F

2012. dec. 24. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!