CWalk kérdése:
Az hülyeség ha szerelembol akarom elveszteni a szuzessegem?
Figyelt kérdés
Pedig mar sokszor elveszthettem volna2012. jún. 22. 00:31
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez a kérdés "hülyeség". Az én felfogásom szerint ez alapvető dolog lenne, hogy az ember a szerelmével szeretkezik. Fiú vagy egyébként? Mert akkor inkább megértem ezt a kérdést, ugyanis fiúk általában valóban máshogy vélekednek erről, szerintem akkor sem gáz, inkább nagyon is becsülendő :)
2/12 anonim válasza:
Az mondjuk rejtély számomra, hogy ez hogy kapcsolódik az Atkins diétához.
Előző voltam, 19/L
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem de lehet hogy megbánod majd az elvesztegetett idő miatt mert a férfiaknak tetszik ha ők az elsők de nem értékelik ezt annyira mint téged.
4/12 anonim válasza:
Miért az Atkins diétához írod??:-D
5/12 anonim válasza:
mit nem értetek ezen? azért irta ide mert a sex megvonás is egy diéta!
6/12 anonim válasza:
Nagyjából annyi értelme van a kérdésnek mint az Atkins diétának, ezért írta ide. A tudatalattija dolgozott helyette. :)
Amúgy nem hülyeség, és ez lenne az alap.
7/12 anonim válasza:
nem hülyeség, ha van szerelmed akkor veszítsd el vele...de ha nincs akkor is megteheted, csak egy szűzhártya, semmi jelentősége. Sokan a szüzesség elvesztését nagy dolognak tartják...pedig nem is az. ÉS most jöhetnek a lepontozások :)
8/12 anonim válasza:
És Atkinssel akarod elveszteni?
Szerelmes vagy belé?
De már meghalt...
9/12 anonim válasza:
nem hülyeség az lenne a normális ha éretten,szerelemből,komoly kapcsolatban szexelnének az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!