Mikor vesztetted el a szüzességed? Vagy mikor szeretnéd elveszteni?
Figyelt kérdés
Ha elvesztetted, akkor: hol, kivel. megbántad, vagy örömmel gondolsz vissza rá?2012. dec. 18. 21:37
2/12 anonim válasza:
Én örömmel, akkor már másfél éve voltam együtt az akkori barátnőmmel, és jóvolt.:) Sosem bántam meg.
18F
3/12 anonim válasza:
5 évvel ezelőtt szerettem volna, de kegyetlenül elcsúsztam. Most itt vagyok 21 évesen, és verem a fejem a falba. /F/
5/12 anonim válasza:
Én nem mondhatom,hogy örömmel de meg se bántam. 18. szülinapomon történt..
6/12 anonim válasza:
16. egy parkban. nem bántam meg. ő 19 volt
22F
7/12 El Greco válasza:
Kb 5-6 év múlva...
Addig minimum várok.
8/12 anonim válasza:
14 vagyok . Majd olyan 17 fele..
De ami a legfontosabb hogy úgy 17 fele hogy most is csinálhatnám.. Ha akarnám. De állok be a kurv.a hosszú kurv.a sorba.
9/12 anonim válasza:
17 éves vagyok, és valamikor mostanában. Csak hát nincs kivel. :/ (Ez nem felszólítás. :D)
10/12 anonim válasza:
Soha.:D Nekem mind1 ráérek bár ahogy magam ismerem sose fogom elveszteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!