Mikor vesztetted/mikor akarod elveszteni a szüzességedet? Megbántad? Mit tartasz normálisnak?
16 évesen, 7 hónap együttlét után. Ma is vele vagyok(első, mindenben)
18/L
17 évesen vesztettem el, egyáltalán nem bántam meg.
16 még belefért volna, 15 még túl korai szerintem. olyan húsz éves kor fölött mondom azt, hogy kicsit para, ha valaki szűz
17től tartom normálisnak,16 évesek 99%a még nem elég érett a szexhez alatta meg abszolút nem,bár felnőttnek hiszik magukat bőven gyerekek még a 13-15-16 évesek
19 évesen veszítettem el a szüzességem,bár én azt a kifejezést használom,hogy akkor szeretkeztem először mert nem azért feküdtem le a barátommal,hogy ne legyek szűz hanem mert kívántuk egymást,életem egyik legcsodálatosabb élménye volt egyátalán nem bántam meg,azóta a vőlegényem,előtte lévő tinikapcsolatok rövidek voltak,meg amúgy sem gondoltam,hogy máris szexelni kéne csak mert "halálosan szerelmes vagyok" 23L
Én még nem vesztettem el, de 16 éves korom előtt semmiképp sem szeretném :DD
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!