Meddig várjak még a megfelelő férfire, aki elveszi a szüzességem?
Én férfiból vagyok ugyan, de 27 évet vártam az elsőre.
Igaz, én kényszerűségből, mert nem vagyok egy nagy nőcsábász, vagyis inkább semmilyen...
Egy futókalandot is képtelen voltam összehozni. Nemrég is csak a szerencse által történhetett meg.
Habár érzelemből történt az első, abszolút nem érte meg eddig várnom. Meg kellett volna tennem "csak úgy", még régen, mint a legtöbben. Ez a dolog csak megnyomorította az életemet, a lelkemet, az idegrendszeremet... szóval nem javaslom a hosszú várakozást.
Persze, mindenki más, lehet, hogy neked úgy lesz a jó, ha megvárod, de tapasztalatból azt kell mondanom, hogy ne várj.
köszönöm a válaszokat, a sok privátot is, de nem hiszem, hogy a távkapcsolat működne.
az a baj, hogy pár bnőm is mondta, hogy miért nem jövök ezzel és ezzel össze, hiszen hajt rám, és boldogan belemenne mindenbe, de egyszerűen nekem nem megy ilyen könnyen. igaz, kissé távolságtartó vagyok, és csak azoknak nyílok meg, akikben már kicsit is megbízom, és bnőim általában minden mindegy alapon összejönnek mindenkivel, csak fiú legyen. de egyszerűen én nem tudok ilyen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!