Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hihetetlenül csodálatos, volt...

Hihetetlenül csodálatos, volt mikor elveszitettem a szüzességem, scak az a baj h nem a megfelelő partnerrel történt! Mit csináljak nh elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Az éjszaka, az aktus, gyönyörü volt, csodálatos!! hiszen azzal az emberrel volt akit szeretek akibe szerelmes vagyok, de ő sjanos nem:( régen jártunk, és most sikerült szexelnünk de neki ennél nem kell több:( én szeretem, és most ez igy nem olyan jó érzés, habár mikor belementem tudtam h ez lessz:) de akkor is, olyna csodálatos volt ez az éjszaka, és h egy kicsit érezhettem és vele lehettem....de nemtudom h felejthetném el ezt az embert!! ??
2008. aug. 29. 18:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
29%
neharaguldj de nagy madár vagy. Téged csak kihasználtak, ezt elég nehéz helyrehozni föleg ha szüz voltál
2008. aug. 29. 18:59
 2/11 A kérdező kommentje:
tuom!! de a szerelem erősebb érzés volt nálam, mint az h tudjam mi elsz a vége... amugy tudtam, és nem bántam meg igy utolag sem!
2008. aug. 29. 19:06
 3/11 anonim válasza:
4%
Szerintem ezt egy fiatal lánynak elég durván tálaltad!!!
2008. aug. 29. 19:11
 4/11 A kérdező kommentje:
amugy 16 multam..
2008. aug. 29. 19:15
 5/11 anonim válasza:
0%

hát érted durván de ezt csak elég egyszer elb...ni szerintem ez nem normális hogy valaki igy veszti el.

mondjuk érted ebben az értékrendek nélküli világban már nem kell meglepöni ilyeneken.

2008. aug. 29. 19:18
 6/11 anonim válasza:
77%
Szerintem, ha nem bántad meg, akkor nem kell semmit helyre hozni. Jó volt, tudtad, ez lesz és végülis azzal történt meg először, akivel szeretted volna. Az élet nem cukormáz. Viszont ezek után bárkinek ne add oda magad! Ne bánkódj, az idő mindent megold! Közhely, de igaz! Majd jön az, aki nem csak ennyit akar.
2008. aug. 29. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

En is vagyok, van egy srac akit nagyon nagyon szeretek es tolem is csak ezt akarna.

Nem sokon mulott, hogy odaadjam neki es meg most sincs kizarva, hogy megtegyem.

Nagyon nehez ellenallni egy olyan embernek akit nagyon szeretsz.

2008. aug. 29. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

képzeld, én 17 voltam, amikor hasonlóképpen vesztettem el a szüzességem. imádtam a srácot, de ő inkább csak barátként tekintett rám. abszolúte nem bántam meg.

a mai napig jó barátok vagyunk, pedig ennek már 4éve...

sztem ne bánkódj.

igaz, nekem is nehéz volt őt elfejelteni úgy mint pasi, de az idő megoldotta, és most olyan pasim van, akivel imádjuk egymást, és boldog vagyok. :)

most egy időre próbáld hanyagolni a srácot, aztán ha úgy érzed, h túl vagy rajta, akkor beszélgess vele újra.

2008. aug. 29. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Minek felejtenéd el, olyan nincs h valakit elfelejtessz, őrizd meg a szívedben a szép emlékeket, a többit meg szard le.
2008. aug. 29. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
mivel ez a srác vette el a szüzességedet, soha nem fogod elfelejteni. de enyhíthetsz a hiányán, ha más srácokkal ismerkedsz, és előbb-utóbb találsz olyat, aki nem csak szexelni akar veled, hanem komolyan is gondol.
2008. aug. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!