Hihetetlenül csodálatos, volt mikor elveszitettem a szüzességem, scak az a baj h nem a megfelelő partnerrel történt! Mit csináljak nh elfelejtsem?
hát érted durván de ezt csak elég egyszer elb...ni szerintem ez nem normális hogy valaki igy veszti el.
mondjuk érted ebben az értékrendek nélküli világban már nem kell meglepöni ilyeneken.
En is vagyok, van egy srac akit nagyon nagyon szeretek es tolem is csak ezt akarna.
Nem sokon mulott, hogy odaadjam neki es meg most sincs kizarva, hogy megtegyem.
Nagyon nehez ellenallni egy olyan embernek akit nagyon szeretsz.
képzeld, én 17 voltam, amikor hasonlóképpen vesztettem el a szüzességem. imádtam a srácot, de ő inkább csak barátként tekintett rám. abszolúte nem bántam meg.
a mai napig jó barátok vagyunk, pedig ennek már 4éve...
sztem ne bánkódj.
igaz, nekem is nehéz volt őt elfejelteni úgy mint pasi, de az idő megoldotta, és most olyan pasim van, akivel imádjuk egymást, és boldog vagyok. :)
most egy időre próbáld hanyagolni a srácot, aztán ha úgy érzed, h túl vagy rajta, akkor beszélgess vele újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!