Elveszitettem a szuzessegem?
Figyelt kérdés
Az este ujjaztam..nagyon jol eset es eleg nedves voltam...de kesobb eszrevettem h verzek, rogton abbahagytam. A reggel is vereztem meg egy kicsit.2011. júl. 8. 10:35
1/9 anonim válasza:
háát, lehetséges. ! nem fájt 1 picit? vagy nem érzel valami furát ?
2/9 anonim válasza:
Biológiailag lehet, hogy átszakadt a szűzhártyád, de a szó általános értelmében nem.
3/9 anonim válasza:
Szűzhártya átszakadása nem = szüzesség elvesztése, az akkor történik, ha a fütyi van bent.
(Még ha valaki egy uborkát dug fel akkor is tulajdonképpen szűz marad)
4/9 anonim válasza:
"Szűzhártya átszakadása nem = szüzesség elvesztése, az akkor történik, ha a fütyi van bent.
(Még ha valaki egy uborkát dug fel akkor is tulajdonképpen szűz marad)"
mondjuk arra a magyarázkodásra kiváncsi lennék, mikor beadagolod a barátodnak, hoyg drágám én még gyakorlatilag szűz vagyok, mert csak egy uborka lyukasztotta át a szűzhártyámat. szép gondolatmenet.
5/9 anonim válasza:
Hát igen, vannak lányok akiknek az első alkalommal be se megy, meg vannak, akikben már szűzen is kb harangozni lehet. :)
Nekem sport miatt eléggé kitágult, így nem is véreztem csak kicsit fájt.
7/9 A kérdező kommentje:
15
2011. júl. 8. 15:27
8/9 anonim válasza:
Áh!! Ujjazástól még nem veszíted el, hiába vérzett, sőt valóban még egy uborkával sem tudnád elvenni magadnak. A szüzességet csak akkor veszíted el, ha lefekszel egy pasival. A pasi el tudja venni a szüzességet de egy lány magának kizárt!!
9/9 anonim válasza:
Át nem szakadt teljesen az biztos de az is szerintem biztos hogy a szűzhártya egy lyukacsos hártya amit te kissé az ujjaddal kitágítottál.Ne dugd fel magadnak az ujjad inkább a barátodnak enged kellemesebb is lehet..Ahhoz hogy átszakadjon teljesen kb egy ubi vagy nagyobb behatolás kell és mindenképpen erőteljesebb.A vérzés ezért volt mert megsérült de át nem szakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!