Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csaj vagyok, s kb egy hete...

Csaj vagyok, s kb egy hete rettenetesen viszket a nemi szervem, s nem tudom, mi lehet ennek az oka. viszont mar 10 napja, hogy elveszitettem a szuzessegem. Lehetseges, hogy a szuzessegvesztes miatt van ez? :S

Figyelt kérdés

s ha nem,akkor mi lehet?

kosZ:)

2011. jan. 19. 12:47
1 2
 1/19 anonim válasza:
sztem lapostetű....
2011. jan. 19. 12:49
 2/19 anonim ***** válasza:
A szüzesség elvesztésétől nem viszkethet, viszont attól annál inkább, hogy elkaptál valami fasza kis fertőzést. Minél előbb fordulj nőgyógyászhoz!
2011. jan. 19. 12:52
 3/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg valami fertőzés

magától nem fog elmúlni, ellenben meddőséget okozhat

fordulj orvoshoz

2011. jan. 19. 12:52
 4/19 A kérdező kommentje:
s olyan nem lehet,hogy semmi baj...? s majd elmulik? vaagy ez ki van zarva?:S
2011. jan. 19. 12:57
 5/19 anonim ***** válasza:

Igen, ki van zárva, hogy magától elmúlik. Ha a szexhez elég nagylánynak érezted magad, akkor a nőgyógyászhoz is legyél az! Máskülönben a későbbi termékenységedet veszélyezteted.

26/N

2011. jan. 19. 12:58
 6/19 anonim ***** válasza:

Ami egy hete viszket mint a fene, az nem szokott magától elmúlni.

Lehet valami gombás fertőzés. Gumit használtatok? Mert ha nem, akkor a kedves férfiember is robogjon el orvoshoz, mert vagy hordozza, vagy elkaphatta tőled.

2011. jan. 19. 13:01
 7/19 A kérdező kommentje:
annyi szerencse,hogy nem bantam meg , hogy lefekudtem baratommal,hiszen a korm megengedi :) mivelhogy augusztusban multam mar 18 :) azotan mar felev telt el..s a kapcsolat is komoly,regota tart :) a tervezgetes is megy :) szovala kkor kizart,hogy elmulik,ugye?
2011. jan. 19. 13:01
 8/19 A kérdező kommentje:
na,s kicsit tuloztam az "egy hete rettenetesen viszket" mondattal..kb harom napja,es altalaban csak este kb egy orat.. :) :D
2011. jan. 19. 13:02
 9/19 A kérdező kommentje:

jah,s hogy megpontosabb legyek,azelott is "jatszadoztunk",megerintette nemi szervem a himvesszejevel,csakhogy nem engedtem behatolni,csak 1x-2x,de akkor is epp csak egy nagyon kicsit...

nem tudom,hogyha ez az "informacio" hasznos-e a valaszokra.. :)

2011. jan. 19. 13:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Ettől még lehet hogy megfertőzött, hogy komoly a kapcsolatotok. Hordozhatott valamit, ami nem látszott meg rajta.
2011. jan. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!