Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csaj vagyok, s kb egy hete...

Csaj vagyok, s kb egy hete rettenetesen viszket a nemi szervem, s nem tudom, mi lehet ennek az oka. viszont mar 10 napja, hogy elveszitettem a szuzessegem. Lehetseges, hogy a szuzessegvesztes miatt van ez? :S

Figyelt kérdés

s ha nem,akkor mi lehet?

kosZ:)

2011. jan. 19. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó információ lényegtelen a kérdés szempontjából. De remélem tudod, hogy ha gumi nélkül bedugdossa egyszer-kétszer, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor teherbe eshetsz.

Menj el orvoshoz, mert elkaptál vmit.

2011. jan. 19. 13:12
 12/19 Bretso ***** válasza:
18 éves vagy, akkor mi a fene bajod van azzal, hogy el kell menni az orvoshoz? Beteg vagy, menjél dokihoz, vagy fertőzd meg a barátodat is, mert ez neeeem akkora baj, te az orvosi diplomáddal eldöntötted. Ostoba.
2011. jan. 19. 13:17
 13/19 A kérdező kommentje:

semmi bajom azzal,hogy el kell mennem,csak gondoltam,elobb meg "utananezek" a dolognak,ne erjen "vmi nagy meglepetes" ...

ennyi az egesz :)

2011. jan. 19. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:

menj el mindenképp dokihoz.. ez csak egyre rosszabb lesz, ne akard, hogy a végén ez legyen:

[link]

mellesleg, ha elmész nődokihoz nem fogsz belehalni.. a kedves doktor/nő megvizsgálja a puncid kemény 2 perc alatt, ad gyógyszert, és elfeledkezhetsz a kellemetlen hüvelytájéki viszketésről :)

de! fontos, hogy a párod is küld el dokihoz.. mert megfertőzött téged :/

u.i.: használj gumit vagy szedj tablettát..

2011. jan. 19. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
minek kérdezed ha nem fogadod el a válaszokat?
2011. jan. 19. 14:27
 16/19 anonim ***** válasza:
98% ,hogy nemibeteg vagy
2011. jan. 20. 01:15
 17/19 anonim ***** válasza:

nem értelek. kb 10 napja vesztetted el.

1 hete viszket

utána azt irod hogy ennek már fél éve.

és hogy 3 napja viszket.

javits ki ha félre olvastam valamit. de ha tényleg ilyen tüneteid vannak akkor valószinű gombás vagy,!

2011. jan. 23. 14:47
 18/19 A kérdező kommentje:

nem gomba :)

vmi irritacio.,kiszaradas vagy esetleg vmi nagyon gyenge ,magatol elmulo fertozes :)

ennyi az egesz:) nogyogyasztol tudom;)

2011. jan. 26. 13:38
 19/19 anonim válasza:
SZerintem is fordulj orvoshoz.
2011. febr. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!