Meddig várjak még a megfelelő férfire, aki elveszi a szüzességem?
itt is futhatsz egy kört
amúgy ne a lehetetlent hajkurászd...vedd észre a hétköznapit is
Először is szerintem büszke lehetsz rá ha tényleg így gondolod. Azt elhiszem, hogy neked is vannak szükségleteid.
Elárulok neked valamit. Én fiú vagyok, hasonló cipőben. Kicsit vicces a dolog, mert aludtam már lányokkal de nem történt semmi. Ott akkor igazávól lehetett volna bármi, de így belegondolva jobb, hogy nem volt semmi. Volt 1-2 csaj akiről azt hittem, hogy na most aztán tényleg ő lesz az igazi, de mindig kiderült, hogy nem.
Van egy olyan lány akivel hihetetlenül jól elvagyunk (mondjuk ő 3 évvel idősebb nálam), van 1 kis gyerkőce, elvált, de van barátja én meg nem akarom szétrombolni a kapcsolatát. Mondjuk ő "talált rám" aztán a fene se hitte volna, hogy ilyen jól kijövünk majd. Szóval valami ilyesmire várok csak ne legyen barátja. És talán már rájöttél a soraimból, hogy még igen, szűz vagyok, de nem bánom mert egyszerűen nem lennék képes össze-vissza mindenkivel mint a kutyám, mert valahogy nem esne jól. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy az a lánynak sem esik jól ha egy éjszaka vagy pár hét/hónap után otthagyják.
Szóval ne aggódj, nem csak te vagy így, de én akkor is kitartok. Ha csak egyszer részegen meg nem gondolom magam :D Mert lenne rá lehetőségem. De szerencsére nem szokásom részegre inni magam.
Igazából te döntesz, de szerintem a mai világban ez már egy lány részéről kincs. Mondjuk úgy 30 éves kor körül már gázos lehet a helyzet, de szerintem még nincs ezzel semmi probléma :)
22/F
Itt nehogy bárkivel is összegabalyodj, mert ide csak a betegek járnak, akik szórakozni akarnak mások nyomorán, akik oltogani akarnak, akik unatkoznak, és elvétve valaki aki segíteni akar.
Szóval itt ne is merüljön fel benned senki erre a feladatra! :)
Nem könnyű, mindenki átéli ezt aki hasonlít hozzád, és valami szép dolognak érzi a szerelmet és a párkapcsolatot, nem csak egy kefélést vár a másiktól, és nem csak a testi szükséglet kielégítésére keres elsősorban partnert hanem valami magasztosabb érzés miatt.
Tanácsot nem adok, mert nem lenne reális, nincs tanács, mindenki más, mindenkinek máshogy kell élnie.
Egy biztos, sem a szív sem az ész nem jó tanácsadó önmagában, sosem jó hallgatni csak az egyikre! Ha együtt használod, jó rányban akkor minden jól sikerül! :)
Puszi!
/27f/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!