Első alkalommal menniyre lenne biztonságos két gumival?
Figyelt kérdés
Szóval 17 vagyok(szűz), lassan eljutunk barátommal a szexig..az az igazság, hogy eléggé félek a terhességtől nem a kor vagy a felkészületlenség miatt hanem alapból, ezért arra gondoltam, hogy két gumival taln okosabb lenne, mivel akkor elég valószínűtlen, hogy mindkettő kiszakadjon..CSinálta már valaki így?..arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalatok, vélemények vannak ezzel kapcsolatban:Delőre is köszönöm2008. máj. 29. 10:19
11/19 anonim válasza:
Én csak úgy engedtem, hogyha az egész doboznyit ráhúzta, de utána is kiöblítettem. Biztos ami biztos.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..hát a surlódásos cuccra nem is gondoltam:D az meg aki olyan "kedvesen" válaszolt nem nagyon értem, hiszen attól, hogy szűz vagyok még nem hülye és az, hogy előre gondolok arra, hogy mitől lenne biztonságosabb az sem hátrány..na mindegy
2008. máj. 29. 19:25
13/19 anonim válasza:
nyugi kislány...sok buta ember jár ide..velük nem kell foglakozni:)
14/19 A kérdező kommentje:
:D
2008. máj. 29. 20:59
15/19 anonim válasza:
Semmi képp sem 2 gumival!!ÉN lány vagyok és 1el sem élveztem idáig a szexet amióta gyógyszertt szedek eltudok jutni az orgazmusig és nagyon jó érzés egy gumival már tök más főleg 2 vel angyobb a ksizakadás veszélye is mi a párommal 9 hónapig használtunk és egyszer nem lett baba
17/19 anonim válasza:
mért nem mész el rvoshoz tabit íratni, s mellette egy gumival teljesen át tudnád magad adni az élvezetnek!
18/19 anonim válasza:
Szerintem vegyél Pharmatex nevű fogamzásgátló krémet,és a gumival együtt már 100 százalék véd! ( tapasztalat)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2008. jún. 1. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!