Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok és már lassan...

16 éves vagyok és már lassan 5 hónapja együtt vagyok a barátommal. Az óvszer mennyire biztonságos, ha avval szeretnénk belemenni a dolgokba?

Figyelt kérdés

Lécci ha tudtok mihamarabb írjatok választ!

Előre is köszi.

2009. júl. 5. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát használjátok az első behatolástól kezdődően, és akkor kellően biztonságos!

és 1 menet, 1 gumi!

utána mindig cseréljétek!

2009. júl. 5. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelően használjátok akkor nem szakad ki. A lényeg, hogy ne menjen alá levegő, és akkor nem szakad ki. Miután elélvezett a barátod pedig azonnal vegye ki, mert akkor könnyen lecsúszhat az óvszer , és benned marad. Ha pedig benned marad hiába a védekezés.
2009. júl. 5. 10:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
2009. júl. 5. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt már írtam valaki másnak is, hogy az óvszer 99%-os védelmet nyújt!

De ha Te vagy a maradék 1% akkor mi van?

kettős védekezés kell, nem muszáj fogamzásgátlóval, de vannak esemény utáni tabletták (amit Én nem ajánlok) meg nagyon sok minden.

Óvszer is kell, a nemi betegségek ellen, mert mi van ha a párod el kap valami fertőzést? Ez nem csak nemi úton terjed.

Pl. a suliban Wc... stb.

Szóval szerintem kettős védekezés kell!!

2009. júl. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!