Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Biztonságos az Óvszer?

Biztonságos az Óvszer?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodok rajta hogy lefeküdjek e a barátommal.....de nem vagyok benne biztos hogy hogy is cisnáljuk....félek hogy esetleg szorítja e az óvszer...vagy túl nagy ...vagy kiszakad...és terhes leszek e miatt....nem szeretnék....
2009. szept. 4. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztonságos!! Sok sikert, csak óvatosan! :)
2009. szept. 4. 18:07
 2/7 anonim válasza:
A lényeg az hogy a pasid megfelől óvszert vegyen. :S Mert van hogy le is csúszik és akkor is van gáz.
2009. szept. 4. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb biztonságot akarsz, akkor kezdj el gyógyszert szedni! Ha még gumit is használtok majd mellette kizárt lesz a terhesség.
2009. szept. 4. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
biztonsagos !!!
2009. szept. 5. 11:19
 5/7 anonim válasza:
Hát nem véd 100 százalékosan,mer kiszakadhat,lecsúszhat meg stb.De véd a nemi betegségek ellen., úgyhogy sztem az volna a legjobb megoldás ha szednél tablettát+használjatok gumit. Így nem leszel sem AIDS-es sem terhes :D
2009. szept. 6. 13:46
 6/7 anonim válasza:

Nekem az óvszer nagyon nem jött be. Mivel kipróbáltuk anélkül, egyszerűen már nem tudom élvezni, ha nem érzem közvetlenül a bőrét. És emiatt ha a páromon gumi van, nem izgulok fel eléggé, nem leszek eléggé nedves. Valószínű emiatt szakadt ki nálunk többször is. Egyszer túl későn vettem észre, másnap vehettem is be egy esemény utáni tablettát.

Hiába mondják, hogy nem biztonságos, nekem a megszakításos módszer sokkal jobban bevált. Persze ehhez kell az, hogy a párom nagy önuralommal mindig tudja, mikor kell kihúznia.

Most már ott tartunk, ha baba lenne belőle, az se lenne baj. De még félévvel ezelőtt is ráment volna a kapcsolatunk. Szóval hiába is szól minden csak a szexről, azért nem szabad elfelejteni, hogy annak természetes következménye a gyerek. Ezért nem értek egyet az elveszítsem-e a szüzességem 14-évesen kezdetű kérdésekkel. A szex rizikós, ha teherbeesés lesz belőle közös akarat nélkül, arra rámegy a szerelem is.

2009. szept. 24. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ez jó tanács volt de nem 14 vagyok
2009. szept. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!