Első alkalommal menniyre lenne biztonságos két gumival?
Figyelt kérdés
Szóval 17 vagyok(szűz), lassan eljutunk barátommal a szexig..az az igazság, hogy eléggé félek a terhességtől nem a kor vagy a felkészületlenség miatt hanem alapból, ezért arra gondoltam, hogy két gumival taln okosabb lenne, mivel akkor elég valószínűtlen, hogy mindkettő kiszakadjon..CSinálta már valaki így?..arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalatok, vélemények vannak ezzel kapcsolatban:Delőre is köszönöm
Minden orvos ezt tanácsolja, ha félsz a szakadástól,szóval jó ötlet.
Csak egy hátránya van, hogy sem te, sem a párod nem fogjátok élvezni annyira. Vannak vastagabb gumik is, de egyébként gondlom a párod nem lesz olyan nagyon vad így elsőre, hogy kiszakadjon...
2008. máj. 29. 10:28
2/19 anonim válasza:
Én meg idáig csak úgy hallottam, hogy két gumi - a fokozott surlódás miatt - gyorsabban kiszakad. Elég lesz egy is, ha okosan használjátok!
2008. máj. 29. 10:37
3/19 anonim válasza:
Ez jó ötletnek tűnik, de nem biztos, hogy a párod két gumiban fogja érezni a dolgokat és lehet, hogy lelankad. Az én párom már egy gumiban sem érezte jól magát, nem is állt fel neki rendesen, később ezért tabit írattam fel inkább.
2008. máj. 29. 10:38
4/19 anonim válasza:
egyáltalán nem jó ötlet!!!!! nehogy így csináld!!! sokkal nagyobb az esélye h kiszakad mint ha egyel csinálod!!!! de komolyan!!!!! nem szabad, ha csak nem akarsz tényleg terhes lenni... szoval csak eggyel!!
2008. máj. 29. 10:42
5/19 anonim válasza:
egy gumi is elég, nem kell annyira félni, nem szakad az olyan könnyen :)
2008. máj. 29. 11:07
6/19 anonim válasza:
vannak kifejezetten vastagabb változatok, valami olyan szöveggel, hogy másoknak is... vagy valami hasonló.
ha már parázol, akkor inkább azt. A két gumi az tényleg könnyebben szakad.
ha tényleg félsz, akkor vagy ne csináld, (az a legjobb fogamzásgátló), vagy irass fel tablettát. Az biztonságosabb, mint az óvszer.
2008. máj. 29. 11:24
7/19 anonim válasza:
Én hárommal csináltam, mert volt már hogy kettő elszakadt, és a lánynak emiatt kellett elvetetnie. Négyet is próbálhatsz
2008. máj. 29. 11:50
8/19 anonim válasza:
ekkora gyökérséget! ilyen idiótáknak nem kell szexuális életet élniük
2008. máj. 29. 13:07
9/19 anonim válasza:
Az első alkalom az úgyse lesz annyira vad (már csak miattad is) hogy elszakadjon a gumi. jó ha 30-40 db-ból 1 elszakad de az is akkor ha vadabban és keményebben zajlik a kufirc. a minőséget ajánlom, nehogy vmi tescos zacsi minőségű cuccal támadjanak mert annak eleve kampó.ha meg komolyodik a kapcsolat és úgy értzitek ha nem is életreszóló de hosszútávú
2008. máj. 29. 13:09
10/19 anonim válasza:
(előző író vagyok) szal ha így alakul ajánlanám a tablettát, hosszútávon olcsóbb, biztonságosabb, és jobb úgy a sex mindkettőtöknek, egészségügyi hátrány nem sokminden van. (sőt van amitől no more pattanás vagy bigger cici)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!