Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez mennyire biztonságos? LENT!

Ez mennyire biztonságos? LENT!

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok a barátom már nem. 1 éve vagyunk együtt és készülünk az első együttlétre. Ő úgy szeretné, hogy betegye és az első néhány lökésnél ne legyen gumi, utánna természetesen felhúzza. Ennyi idő alatt még az előváladéka sem juthat belém szerintem, de javítsatok ki ha tévedek. Semmiképp nem szeretnék babát vagy abortuszt.
2010. jún. 19. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:

mért nem az elejétől lesz rajta a gumi?

ha ennyire aggódsz akkor inkább már a legelején húzd rá.

2010. jún. 19. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt mondja, hogy úgy jobb lesz nekem.

ui. Még megvan a szűzhártyám.

2010. jún. 19. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem neked, NEKI lesz jobb így sztem..
2010. jún. 19. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg még babázz egy kicsit és utána akarj ilyent csinálni...

(amúgy meg a barátod nagyon önző mert neked nem sokkal másabb azzal mint anélkül)

Egyébként ha nem szeretnél tizenévesen szülni akkor az eleitől fogva ÓVSZER...se 1 se 2 perc anélkül!

Én már nem tudom mit mondjak...ha ennyire naiv vagy talán nem is kellene lefeküdnötök. Pláne ne bízz ennyire a barátodban...:-S

2010. jún. 19. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen ővszer nélkül akar szexelni, abban bízva, hogy annyira élvezed majd, hogy elfelejted.
2010. jún. 19. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazatok van...:(

2010. jún. 19. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked semmiben nem lenne különbség, neki lenne egyszerűbb, de ne hagyd.
2010. jún. 19. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd!! Elejétől legyen rajta óvszer mert az előváladék simán bejut.. Vagy írass fel fogamzásgátlót.. és így mindkettőtöknek jó lesz.. =) Én is azt szedek.. De barátomnak volt annyi esze,hogy amíg nem hatott a gyógyszer óvszert használt. :) [ Pedig neki első volt nekem meg nem ]
2010. jún. 19. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
mindenképp már az elejétől óvszer, mert bármikor lehet előváladék, vagy közben beindultok, és a pillanat hevében belemész, hogy gumi nélkül. egyébként meg nem tudom, hogy jobb-e gumi nélkül az első alkalomnál a lánynak, mondjuk én még sosem csináltam gumival így nem tudom, milyen azzal, de én tablettát szedek az első alkalom előtt óta. szóval, ha mindenképp óvszer nélkül akarja, akkor írass bogyót, várd ki még hat, és akkor lehet, de egyébként én ahelyedben nem mennék bele, meg én úgy el sem tudnék lazulni, hogy azon kell agyaljak, hogy jaj csak időben vegye ki. egyébként ez meg önző dolog a barátodtól, hogy ilyet kér,
2010. jún. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!