Hány évesen a legalkalmasabb elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 11:02
11/17 anonim válasza:
Szerintem meg kedves utolsó tévedsz az abortusz is lehet felelősségvállalás, (szerintem inkább az minthogy egyszerre 2 életet vágjon tönkre, ez vitatható tudom,) a futó kalanddal sincs baj amíg egyik fél se akar többet. És egyetértel ursulával abban hogy bőven ráér egy 17-18 éves korban. Amúgy se értem mért kell besértődni, és igen veled van a baj. Akinek nem inge nem vegye magára
12/17 anonim válasza:
7 után addig még túl gyerek vagy egy fejletken személyiséggel,éretlen vagy szellemileg és lelkileg
14/17 anonim válasza:
ezt nem tudja neked megmondani senki.. először találj magadnak egy megbízható párt akinek nem csak arra kellesz.. bizonyosodj meg arról hogy bizhatsz-e benne. De szerintem egy olyan 16-17 éves korodban.
15/17 anonim válasza:
Egy 15 éves lány még gyerek.Még 16 évesen is!!
Én 18 voltam,és semmi bajom nincs a szexuális életemmel!!!
Élvezek minden együttlétet a párommal,és minden alkalommal van hüvelyi orgazmusom is,ami kevés lánynak/nőnek adatik meg!!
23/N
16/17 anonim válasza:
Változó, érzelmi érettségtől függően. Lánynál 15 és 20 éves kor között, fiúnál 17 és 22 éves kor között a legalkalmasabb. Mind az alsó érték alatti, mind a felső érték feletti eset egy életre tönkreteheti az adott fiút, vagy lányt lelkileg, önbecsülés, önbizalom terén. Az a lány, vagy fiú, aki szűzen múlt el 25 éves, már vagy nem is fogja elveszíteni szűzességét életében, vagy ha igen, nem fogja élvezni a szexet, mert az addigi évek során túl sok sérelmet és gátlást szerzett. Az a fiú, vagy lány, aki 15 éves kora előtt vesztette el szűzességét, nagy eséllyel fog szembenézni a korai érzelmi kiégéssel. Lehet ellenkezni, és kardoskodni az önmegtartóztatás mellett, de mindaz, amit leírtam sajnos általános tapasztalat.
17/17 anonim válasza:
Szerintem onnantól alkalmas, mikor már mindkét félnek megvan az a mentális érettsége hogy tisztában legyen annak a veszélyeivel amit csinál, nem pedig "mert olyan menő". Én pár héttel 16. születésnapom előtt vesztettem el. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!