Nagyon fáj az ha valaki elveszti a szüzességét? És mi van azzal ha nem szex miatt, hanem. öhm. értitek. úgy is el lehet veszíteni? Ha igen az is ugyanannyira fáj?
arra gondolsz, hogy maszti közben?
itt be merem vallani, hogy nekem is így sikerült elveszítenem, de a barátomnak meg is mondtam őszintén.
nos, van akinek fáj az első alkalom, van akinek nem. és ez ugyanígy igaz arra is, ha magadnak csinálod
A szűzhártya repedése vagy minek nevezik, alapbl szerintem nem egy fájdalmas dolog.
A szex szüzességtől függetlenül tud ám fájni! Szóval nem kell parázni az első együttléttől,mert a fájdalom nem a szűzhártya miatt lesz/lehet....(hanem pl attól, hogy nem vagy nedves,nem figyelmes akivel szexelsz,vagy állatira óriás mérete van és nem tud vele bánni)
Értsétek már meg, hogy addig vagy szűz, amíg nem feküdtél le pasival :D Előtte akár sodrófát is feldughattál, technikailag ugyan már nem vagy szűz, mert nincs szűzhártyád, de az nem számít :D
Amúgy nekem nem fájt :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!