Van itt olyan, aki megbánta, hogy mikor vesztette el a szüzességét? Miért?
a fiúk általában nem bánják meg. a nők pedig akkor szokták, amikor egyszer b@sznak és ráb@sznak. sokan elhiszik a baromságot, hogy az elsőnél nem lehet teherbe esni...
milyen érdekes, ugye? ha gyereket akarsz a feleségeddel, hónapokig dolgoztok rajta, az asszonyt teleélvezed, majd fél órát gyertyapózban fekszik az ágyon, a kis csitrit meg egyből felpattintják
Én igen. Azért, mert azzal vert meg a sors, hogy farok van a lábam között és mivel sem nagydumás, sem különösebben helyes nem vagyok, ezért 25 évesen vesztettem el. Józan ésszel belegondolva már sokkal hamarabb el kellett volna mennem örömlányhoz.A szüzességem elvesztése barátnővel volt, de cseppet sem éreztem azt a romantikus képzelgést, mint mait itt reklámoz minden idióta csaj: "Várd meg az igazit!"
Nos, nem ő volt az igazi, szinte senkinek nem ő az igazi, emellett a szex nagyon jó dolog és nem érdemes mindenféle rózsaszín maszlagot mögéképzelni. most pedig lehet osztani, hogy mekkora paraszt vagyok!
nem vagy paraszt es felpontoztalak :-)
en is 25 eves szuz hasonlo tulajdonsagokkal :-(
hamarosan elletogatok egy prostihoz mas ut nincs nekem nincs akkora szerencsem hogy baratnoveltegyem XD
LEHET CSAK azert kepzelek "mindenféle rózsaszín maszlagot" a sex moge mert sosem volt reszem benne?
tenyleg nem annyira nem nagy dolog?
Először is, én nem pontoztam le senkit, csak az elsőt, mert _-t sem ért a válasza.
Második: köszönöm, de kevésbé közönségesen nem lehetett volna leírni?
Az én hibám, nem pontosítottam, hogy elsősorban lányoknak szól a kérdés, de egyáltalán nem baj, hogy írtatok, és köszönöm a választ.
Én megbántam.
Azért, mert 27 évesen veszítettem el, és elmúlt a fiatalságom keserűen, szórakozás nélkül. Nem azért ilyen későn, mert "vártam az igazit", hanem mert akkor szedett fel először egy lány, és fordítva nem megy a dolog nálam. Innentől kezdve csak rettegni tudok, hogy milyen élet vár rám, és reménykedni, hogy nem kell megint 27 évet várnom a következő alkalomra.
Utolsó: lány vagy? Miért nem volt jó?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
igen, megbántam
16 évesen vesztettem el, a fiú egyáltalán nem törődött velem
mikor mondtam neki, hogy fáj képes volt benyögni hogy 'ilyen ez'..
nem szerettem és fogalmam sincs, hogy voltam olyan hülye, hogy lefeküdjek vele
19/L
én 18 évesen veszítettem el és megbántam.
nem azért mert nem volt jó, hanem mert túl jó volt.
szűz volt a srác is de azóta sem találtam jobbat pedig olyannal is próbáltam aki volt vagy 30 nővel és író pocsék volt.
úgyhogy lehet hogy jobb lett volna ha prűden várok még 10 évet vagy egy bigott vallásos pasit keresek magamnak aki vár a házasságig és akkor nem tudom meg milyen a jó szex és nem csalódik. :(
meg nem hajt egész életemben az hogy újra olyan jó legyen valakivel mint az 1.-vel.
hanem mondjuk kifogtam volna egy nagyon bénát és akkor csak a gyereknemzés miatt csinálnám és nem menne tönkre minden kapcsolatom egy hónap után azért mert a pasinak nem áll fel, mert nem tud nyalni, mert nem rendesen kemény, mert nem mozog normálisan, mert azt se hagyja hogy én mozogjak, mert úgy nyal, meg ujjaz hogy minden részt megpiszkál ami nem izgat de olyat véletlenül sem ami igen és ha kézzel/szóval rávezetem 5 másodperc múlva már úgysem azt csinálja hanem újra bénán
...szóval... életem legrosszabb döntése volt hogy akkor éppen arra a srácra másztam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!