Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan, aki megbánta,...

Van itt olyan, aki megbánta, hogy mikor vesztette el a szüzességét? Miért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 01:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Megbantam!15evesen nem azert bantam meg mert szemt volt a fiu v elhagyott mert nm nagyon szeretett es kedves is volt,csak en nem voltam felkeszulve nm is elveztem de mai napig nm elvezem igaz mar massal vagyok.a lenyeg h akkor meg nm tudtam h lehet nemet is mondani.sajnalom nagyon mert en nm elvezem szexet sok mas lany tarsammal egyutt..
2012. dec. 9. 08:19
 12/21 anonim ***** válasza:

10-es!

Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel? :)

Ha komolyan gondoltad, amit írsz, akkor rosszul ülsz a lovon!

Ahelyett, hogy örülnél, hogy már 18 évesen hatalmas élményben volt részed, és ha nehéz is ettől kezdve a pasiknak "megugrani a lécet", de csak találsz valakit, akitől megint megkaphatod ezt a jót!

Hány éves vagy most?

2012. dec. 9. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:

12-es ne haragudj de nem vagy normális

örüljek? ezt te komolyan írod?

azóta halálosan boldogtalan vagyok, egyszerűen akárkivel együttvoltam eddig nem éreztem azt a csodás élményt amit az 1.vel

nem tudom ennek miért kéne örlüni hogy azóta sz@r a szexuális életem mert hatalmas Hiányérzetem van.

nem dicsekszem és nem panaszkodom, a száraz tényeket írtam le, a Kérdésre Válaszoltam.

ahhoz meg hogy hány éves vagyok semmi közöd és az égvilágon nem befolyásol semmit sem.

2012. dec. 9. 17:48
 14/21 anonim ***** válasza:

azt írod, hogy nem találsz olyan jót azóta

azért tök más, hogy azóta 2 év telt el, és nem találtál ugyanolyan jót, vagy 32.

az előbbi esetben azért van még jó esélyed, hogy olyan férfit találj, aki lesz olyan jó, mint az első.

arra nincs esélyed, hogy visszatérj ahhoz a pasihoz?

2012. dec. 9. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:

azt hiszem, valaki fogalmazásmódjából meg lehet állapítani hogy az illető 20 vagy 32 éves...

és úgy gondolom hogy 60 évesen sincs késő partnert találni, szóval továbbra is tartom magam ahhoz hogy ez pont kortól független.

ha egy olyan kérdés lenne hogy "mikor szüljek gyereket" akkor ott helytálló lenne hogy igen, kérdezzük meg a másik korát, mert talán 70 évesen már késő neki

de itt... itt semmi köze a dolognak a korhoz

2012. dec. 9. 18:18
 16/21 anonim ***** válasza:
nem akarok a dolgon lovagolni, de nem ugyanaz az esély egy, az elsőhöz mérhetően fantasztikus partnert találni 22 évesen, mint 62 évesen
2012. dec. 9. 18:34
 17/21 anonim ***** válasza:

"nem akarok a dolgon lovagolni"

de lovagolsz rajta mégis tovább.

akkor sem lesz közöd hozzá hány éves vagyok, akármennyit szövegelsz. max felidegesítesz és nem követem tovább hogy mit válaszolnak a kérdéshez, ennyi.

2012. dec. 9. 18:50
 18/21 anonim válasza:
jót találni próbálsz, de ... kicsit tanítani, tehát, hogy összecsiszolódjatok, az nem jártható út?
2012. dec. 9. 23:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, és várok még továbbiakat. A vitába nem szólnék bele, de örülnék, ha inkább az eredeti kérdésre érkezne még több válasz.
2012. dec. 10. 15:16
 20/21 anonim válasza:
100%

Megbántam de nagyon. 13 évesen..... Omfg... Persze én azt hittem milyen komoly kapcsolat meg milyen szerelmes vagyok. Na ja. Egy 15 éves hülyegyerekkel. Az nem szerelem, hogy én elképzelem, hogy az, ő meg hetente egyszer felhív, akkor is fűzögetni próbál. SEMMIT nem éreztem. Szerencsére nem fájt. Talán ha anyám felvilágosított volna, tisztában lettem volna vele, hogy ez igenis nagy dolog és nem "csak szex"...

Aztán 17 voltam, mikor tényleg szerelmes voltam, vele csodálatos volt. :) De a legjobb az egészben, hogy ha valaki megkèrdezi, egyből az jut eszembe, hogy 17 évesen. Mintha előtte nem lett volna senki. :)

Aztán kell elgondolkoznom, hogy ja tényleg....

2012. dec. 12. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!