Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek normális az hogy...

Szerintetek normális az hogy ha valaki már 14 évesen elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
a mai világba már egyre többen veszítik el sajnos ebben a korban.
2012. dec. 6. 20:30
 2/14 anonim válasza:
95%

NEM!

azt hiszik nagylányok már..én is elég nagynak hittem magam ha visszagondolok (persze nem csináltam semmi olyasmit, nem úgy értem), de majd 18-19-20 évesen rájönnek, hogy mégse kellett volna..akkor meg már késő ráébredni, hogy mekkora ribik voltak addig:)

(Nem r*bancozok le senkit, attól, hogy elveszti a szüzességét, ezt azért írtam mert a legtöbb 14éves és afölötti elég nagy p*csa mostanság..)

2012. dec. 6. 20:38
 3/14 A kérdező kommentje:
az én haveron kiskorúan k-val vesztette el, ez bűncselekmény ugye ???
2012. dec. 6. 20:39
 4/14 anonim válasza:
Igen.
2012. dec. 6. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem nevezném normálisnak a dolgot, még akkor sem, ha a 14 évesek jelentős része már nem szűz. Szerintem azért nem normális, mert testileg talán már érettek ezek a gyerekek a szexre, de lelkileg még nem. Általában nincs felelősségérzetük, nem biztos, hogy védekeznek, és az éretlenül létesített szexuális kapcsolat a későbbiekben komoly testi-lelki problémákat is okozhat.
2012. dec. 6. 20:44
 6/14 anonim válasza:

Nem normális. Csak súlykolják a fejetekbe, hogy ez így van jól.

k-val?

Saját testét pénzért árusító hölgyre gondolsz nem?

Talán bűncselekmény, de nehezen hihető, hogy egy prosti megerőszakol egy 14évest. Meg az is hogy komolyan veszi. Bár manapság...

2012. dec. 6. 20:46
 7/14 A kérdező kommentje:
a mai világban már mindenre képesek a k-vák a pénzért még kiskorú se számít
 8/14 anonim ***** válasza:
méghogy a haverod te voltál teee :D neis tagadd
 9/14 anonim válasza:
amúgyja..:D
 10/14 anonim válasza:
Nem normális!járjál te csak szépen még iskolába,mer az a legfontosabb mindenki életében.rá érsz még ilyen dolgokkal foglalkozni 17,18 éves korodban is
2012. dec. 7. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!