Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó ötletnek tartjátok, vagy...

Jó ötletnek tartjátok, vagy inkább ne kockáztassak?

Figyelt kérdés
17 éves szűz fiú vagok, és egy velem egykorú nem szűz csajjal készülöm elveszíteni... a bökkenő az, hogy a csajnak van barátja, és eléggé "árulkodós", mindenkinek kifecsegi a szexuális kalandjait... ha valamit elcsesznék, másnap mindenki tudna róla... még nyáron kavartam vele, úgyvolt, hogy összejövünk, de aztán mást választott... mostanában megtudta, hogy még szűz vagyok, és azt mondta, hogy ami nyáron elmaradt, majd bepótoljuk... aztán néhány csaj kiszedte belőlem, hogy eres a szerszámom, még aznap ki is beszéltek, és mondták, hogy a csaj nagyon rákattant arra, hogy lefeküdjek vele... szóval nemtudom mit tegyek... nemsokára leszek 18, várjak a megfelelőre, vagy jó az is, ha tapasztalatot szerzek ezzel a csajjal?

2012. dec. 5. 06:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én megdugnám,hallod toljuk meg 3asban:DD
2012. dec. 5. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Gruppen. :D Beszállhatok 4.-nek? 19/L
2012. dec. 5. 22:34
 13/16 A kérdező kommentje:
há gyertek ;) viccet félretéve, nem az a naygmenő csaj, meg nem is az a kemény csaj, inkább az a tipikus osztály K*rvája... gumi alap lenne, de szerintem egy jóidelyig várok... hátha összeakadok valami normális(abb) csajjal...
2012. dec. 6. 06:29
 14/16 A kérdező kommentje:
hhogy hanyagik partnere lennék, lövésem sincs... buliba álltalában azért ment el, hogy megd*gják, még egy 14 éves sráccal is lefeküdt, mert pénzes volt... de kb 30 és negyven közé tippelném, jóindulattal...
2012. dec. 6. 06:31
 15/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem szedett össze valamit virust, pl. aids-et, tudhatod hogy az pár év múlva mutassa ki magát, addig meg csak lappang titokban benned. Sztem ha már ennyi pasija volt, ne kockáztass, meg óvszerrel sem lehet tökéletesen védekezni egy ilyen fertőzés ellen
2012. dec. 6. 15:18
 16/16 A kérdező kommentje:
még kb nyáron mesélte nekem, meg egy csajnak, h volt nőgógyásznál, és találtak valamit, de már elvileg elmúlt neki... mindegy, nem erőltetem a dolgot
2012. dec. 6. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!