Jó ötletnek tartjátok, vagy inkább ne kockáztassak?
Figyelt kérdés
17 éves szűz fiú vagok, és egy velem egykorú nem szűz csajjal készülöm elveszíteni... a bökkenő az, hogy a csajnak van barátja, és eléggé "árulkodós", mindenkinek kifecsegi a szexuális kalandjait... ha valamit elcsesznék, másnap mindenki tudna róla... még nyáron kavartam vele, úgyvolt, hogy összejövünk, de aztán mást választott... mostanában megtudta, hogy még szűz vagyok, és azt mondta, hogy ami nyáron elmaradt, majd bepótoljuk... aztán néhány csaj kiszedte belőlem, hogy eres a szerszámom, még aznap ki is beszéltek, és mondták, hogy a csaj nagyon rákattant arra, hogy lefeküdjek vele... szóval nemtudom mit tegyek... nemsokára leszek 18, várjak a megfelelőre, vagy jó az is, ha tapasztalatot szerzek ezzel a csajjal?2012. dec. 5. 06:35
1/16 anonim válasza:
Hát ez a csaj elég érdekes. Neki van barátja és kifecsegné, h félrek*rt? :D Ha ez a lehetőség fennáll, akkor nem kockáztatnék. Ha mondd bármi gázost rólad a többi potenciális nősténynek a környezetetekben, akkor utána mind el fog kerülni téged ami tré. Ha ez mégsem várható, akkor húzd meg minél hamarabb, mert mindennap nő a nemibetegség kockázata egy ilyen k*rvánál.
2/16 A kérdező kommentje:
nemtom... necces
2012. dec. 5. 07:03
3/16 anonim válasza:
A csaj eléggé fura...
Ha nem fenyeget a veszély hogy utána megver a bakja..akkor dugd meg..én azt tenném.
4/16 A kérdező kommentje:
hát franctudja... várnék még addig, amíg minimum szakítanak... vagy mivel idén végzünk sulival, lehet utánna
2012. dec. 5. 07:15
5/16 A kérdező kommentje:
felvette azt, hogy sexel a barátjával,és az osztályban mutogatni akarta...
2012. dec. 5. 07:41
6/16 anonim válasza:
Akkor jobb ha skippeled ezt a numerát pajtás :D
7/16 anonim válasza:
Ez a csaj nem komplett! :D De ezt most komolyan mondom! Felejtsd el a fenébe, szerintem várj a megfelelőre.
8/16 A kérdező kommentje:
jaaa, szerintem az lesz... most próbálgatok ismerkedni...
2012. dec. 5. 16:03
9/16 anonim válasza:
Egyetértek majdnem mindeggyik hozzászólóval, mutasd meg hogy nem vagy te egy játékszer, ott hagyott másért, de sex az kéne neki, áhh nem jó ez!! Mondjuk nagy lenne a kísérétés meg sztem neked nagy is, de nemtom :DD, mondjuk én az első szerelmemmel veszitettem el a szüzességem és ő is, szal hidd el sztem sokkal jobb olyannal akivel eggyütt vagy és szeretitek egymást ! ( ez nem szent szöveg :DD )
10/16 anonim válasza:
kemény csaj lehet...
hanyadik partnere lennél?
azért gumit vigyél, ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!