Elítélitek azt, aki eladja a szüzességét? Ha igen miért? Konzervatív neveltetés, erkölcsi dilemma vagy csak nem tartjátok helyesnek? Ismertek/ismertetetk olyat, aki eladta volna? Megbánta? Miért hozott ilyen döntést?
A prostitúciót is büntetik,de szemet hunynak felette.Ha kiskorú akkor tuti hogy büntetik,ha mást nem ,a pasit aki megvette.
Veszed vagy adod? :)
Lehet,hogy most sokan rosszat fognak gondolni rólam,de (én is úgy gondolom,hogy a szüzesség egy érték,viszont) én elgondolkodtam rajta,hogy engem különösebben nem érinte,hogyha megvenné vki...márha képes lenne megfizetni... :D
Olyan férfit meg még nem találtam,akibe szerelmes lettem volna vagy megérdemelte volna...De egy egyéjszakás kalandban sem szeretném elveszteni,aztért annál jóval többet ér...
És a minap hallottam,hogy egy lány 50.000 euróért adta oda magát egy férfinak...és ez egy kicsit elgondolkodtatott...
Egy férfi és egy nő ül a bárban.
- Lefeküdne velem egymillió dollárért? - kérdi a férfi.
- Persze - vágja rá a nő.
- És ezer forintért?
- Dehogy. Mit képzel, ki vagyok én?
- Azt tisztáztuk, hogy ki maga, most már csak az árról tárgyalunk.
Igen ezt ismerem :D
Azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!