Vélemény? (Bunkó válaszolók kerüljenek)
Egy 30 év körüli férfit lázba hoz egy 17 éves szűz csaj?
És nem pedofil!!
Engedjétek meg hogy leírjam a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.
15(majdnem 16) voltam, amikor először voltam nővel. A csaj 16 volt, elég tapasztalt volt, egy amolyan 'barátság extrákkal' dolog volt ez. 3 hónapig tartott. Ezután voltak futó-párhónapos kapcsolataim, a szex remek volt, sok nagy segg.ű pláza cica, akik már bevoltak járatva fullra, na értitek...
17 voltam, amikor összejöttem egy lánnyal, aki szűz volt.
Igen, én vettem el a szüzességét. Ő 15 volt akkor.
Hogy milyen volt a szex? Az első olyan semleges. Kívántam, vigyáztam rá, de...valami hiányzott. A szex később egyre jobb lett, bár olyan jó mint a tapasztalt macákkal nem volt, sosem. A lánnyal 1 évet voltunk együtt, mert el költöztek...nagyon messze.
20 éves voltam amikor összejöttem egy szintén szűz lánnyal...
De...ennek a lánynak a látványa is, vagy akár az illata olyan mértékben felizgatott, hogy le írni nem lehet. 17,5 éves volt, én voltam az első barátja. :)
Fél év múlva lefeküdtünk.
De az az érzés, amikor levettem róla a ruhát, ahogy remegett, nyögdécselt a vágytól...LEÍRHATATLAN!
Teljesen más volt, mint a másik szűz lány, tapasztalatlansága ellenére nagyon érzéki volt, a vágyai vezették, és ezzel olyan lázba hozott, hogy bújjon el az összes tapasztalt maca, és bárki más! Soha életemben nem éltem át olyat mint vele.
Ebből kifolyólag, azt kell írjam: a legfontosabb a szerelem. Lehet valaki nem szüzen is szerencsétlen, és lehet valaki szüzen is olyan érzéki, mint az én barátnőm volt, akkor mikor nekem adta magát. Mert ez a lány már 3 éve az én barátnőm!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!