Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lány ír ki egy panaszos kérdést, azt megértően fogadják a válaszolók, de ha egy fiú, lehurrogják?
nem jó helyen olvasol, engem pl. lep@csfejeztek, pedig lány vagyok, ráadásul valaki töröltette is a kérdést, pedig semmit sem sértettem meg
erről ennyit
Szerintem undorító,hogy ha valaki úgy cserélgeti a szexpartnereit,mint más a zokniját,akár fiú akár lány.
Amúgy szerintem azért,mert régen az volt a természetes,hogy a fiú kezdeményezett és aki nem mert nyitni arra rányomták a balf@sz titulust és ez ivódott bele mindenkibe,holott manapság már teljesen mindegy,hogy melyik fél az aki kezdeményez.
Jó kérdés. Ha farokkal születsz, nem árt, ha egyben egy superman is vagy, különben mehetsz a fenébe.
Abban viszont nem feltétlenül értek egyet, hogy lányként ne szexelhetne valaki kedvére, sőt! ha lány vagy, azt csinálsz, amit akarsz, a beszólások pedig egy idő után elmaradnak, ha nem foglalkozik az illető lány velük. Fiúként sokkal rosszabb, mert messze nehezebb összehozni a dolgot. És nem egy alkalommal olvastam már itt, hogy lebunkózták az ilyen fiúkat. Az sem jobb, mint a ribancozás.
van valami abban, amit mondasz, bár én sok olyan kérdést láttam, ahol fiúk segítettek egymásnak. Hogy minek olvastam, azt viszont nem tudom. XD Nekem az a kedvencem, amikor felteszel egy kérdést, és valamiért másnak néznek, mint saját magad. Előbb feltettem egy pasizós kérdést, és egy kérdező srácnak nézett (a kérdés szerintem egyértelmű volt), és ő nem trollkodott. Na mindegy. Amúgy szerintem ez sokkal inkább a fiúk fixa ideája, hogy nagyon vagánynak, férfiasnak kell lenni, minket, lányokat szerintem nem zavar, ha valakinek netán érzései is vannak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!