Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy lány ír ki egy panaszos kérdést, azt megértően fogadják a válaszolók, de ha egy fiú, lehurrogják?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy lelúzerezik, meg le "forever alone"-ozzák itt azokat a fiúkat, akiknek gondjaik vannak a csajozással, ugyanakkor ha egy lánynak vannak gondjai a pasizással, normális válaszokat kap! Miért van ez a kettős mérce, a pasiknak nem lehetnek problémáik?

2012. nov. 2. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bocs, csak most láttam a válaszod. 19/L vagyok, szóval, akitől kérdeztél.

De persze, legyél férfias. = Ne hallgass Justin Biebert, mert én sem teszem, illetve, ezt mi nagyon sokszor kinézetre is értjük: ne legyél páva, ne akarj nyálas dolgokat nézni, mert lány létemre utálom az iylesmit (ez más lányoknál jó pont). Ne nézz ki úgy, hogy azt higgyem, meleg vagy (bocsi).

Viszont lehetnek érzéseid, sírhatsz is, ha tudsz főzni, az előny, és nem nőies (apám szerint pl. az nőies vonás, szerintem férfias), lehetnek problémáid, akarhatsz mély beszélgetéseket, kérheted a tanácsomat, nem kell mindent tökéletesen tudnod, nem kell mindig bátornak lenned, és nem kell mindenben neked kezdeményezned.

2013. jan. 22. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!