Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul hogy egy lány se akar tőlem semmit?
22 éves vagyok.
Nem sok lány ismerősöm van. Próbálkoztam pár lánynál de mindegyik elutasított, mégpedig úgy hogy kerültek engem. Volt akinél az első pillanatokban úgy éreztem lehet valami. Ez volt a legutóbbi és a mai napig nem értem és nem is tudom tőle megkérdezni hogy mi változott meg :(
Barátnőm még nem volt, szűz vagyok, nem smároltam soha, 1 szer randiztam csak de annak már legalább 6 éve.
Azóta sokat változtam, már nem félek megszólalni, sőt..
Mégse tudom mi kell a nőknek.
valami arcra / testre / stilusra biztos van, ami nem vonza öket. ha tudsz akkro változtass rajta. ÉS/VAGY vidd lejebb a mércét a csajok szépségében ..
egyből összejöhet a dolog. Az már egy jó dolog hogy megmersz szólalni..
Tarts önvizsgálatot kicsit. Nézz a tükörbe.
Milyen benyomást kelthetsz elsőre? Hogy nézel ki?
Ápolatlan vagy, kócos, lenőtt a hajad, pattanásos a fejed, csúnyák a fogaid, karikás a szemed, kövér vagy vagy éppen túl sovány, pocsékul öltözöl, nincs semmi stílusod. Mi a hiba? Lehet leszólni,de az első benyomást a külső teszi, hiába hazudják, hogy a külső nem minden.
Aztán a személyiséged milyen? Lehet veled beszélgetni, szoktál viccelődni, van humorod? Mi az érdeklődési köröd, van más témád is, vagy csak 1-2? Pl. széítógép, internet, kockulás. Mi a hobbid, sportolsz? Nem vagy túl nyomulós vagy éppen szerencsétlen, aki nem mer semmit lépni?
Ezer oka lehet, gondold végig az ilyeneket vagy akár egy haverod véleményét is kikérhetnéd, hogy szerinte mit rontasz el.
Rövid hajam van, nem vagyok kövér( talán túl sovány is de nem tudok rajta változtatni :( ), kb 180cm magas. Nem vagyok pattanásos, igényesen öltözködöm.
Hobbim nem nagyon van. Szeretek motorozni de ilyenkor már nem lehet. Bulikba járok 2-3 hetente
17.41
Az a baj, hogy ha alapból pl kicsit csendesebb jellem, akkor pokoli nehéz lesz neki átállnia erre a bunkó stílusra. Meg ez a bunkó stílus is tényleg csak akkor jön be, ha emögött egy 180 centis 95-100 kilós izomtömeg áll. Ezt pedig felszedni nem 1-2 év eredmény még szteroiddal sem, hanem 4-5 év. A jellemet meg formálni ilyen idősen nem könnyű. De persze el lehet sajátítani kellő akaraterővel. Tehát van remény kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!