Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonsagok tesznek szamotokra vonzova egy not?
Utolsónak:
És egy igazi nő, meg is dugja a férfit igaz?:D
A jó csajok kéretik magukat, akire meg senki se fanyalodik neki áll pasizni.
Nekünk épp az a kiváltságunk, hogy nem kell elviselni a selejtek ostromát, cserébe tűrni kell, ha néha valaki minket is annak tart és elutasít.
De persze ha olyan jóképű vagy. Bár akkor szerintem 1000ből nem csak 2-nek kellenél annyira, hogy hozzád szóljon.
Bár nem éltem a régmúltban, de az elmondásokból, hiszem, hogy egész addig amíg a nők nem pisiltek foggátlós női hormonokat a vizeinkbe ( nem az ő hibájuk, negatív családtervezés, drága gumi, lusta férfi, 'szakmabeli' nő... ) addig az lett Evolúciósan stabil stratégia, hogy a szinte minden pillanatban rengeteg ivarsejttel bíró hímek, testi adottságaikkal azon voltak, hogy rábírják/kényszerítsék a környék összes nőstényére a genomjukat.
A nőstényekre, akiknek havonta van egy megtermékenyítésre alkalmas ivarsejtje, az is csak egy pár napig alkalmas erre, aztán ha benyeli a legyet, ( kiváltképp ha emlős fajról van szó ) hónapokig egy másik egyed helyett is ennie kell, sebezhető lesz, kiszolgáltatottabb, etc. szóval a nősténynek eközben az a resortja hogy, kiválassza a legmeggyőzőbb hímet. A mi fajunkban még durvább, hosszú és költséges az a 9 hónap + még a gyermeknevelés is, tehát nem árt ha nem csak az utód életképessége lesz a szempont, hanem a hím hűsége ezen időszak alatt.
Ha te is szeretted gimiben a bioszt bocs a locsogásért, biztos felesleges volt ezesetben:D
Írnék valami konklúzót de ebben minden benne volt. A faj életképessége szempontjából ez a legideálisabb, az egyén érdeke pedig nem feljebb való, abból szokott lenni a világháború... vagy vita az óvoda homokozóban az is durva tud lenni:)
folytatás:
Az új normák, és ösztrogénes pisi miatt, kialakulhat azonban, hogy megnő azon pasik aránya, akik luxusnak tartják a csajozást ( egyetértek imádom a repülő sültgalambot én is, csak nem hiszek benne ).
1) a csajok taktikát váltanak, és elkezdenek udvarolni, rátukmálni azt a pár petesejtjüket a lusta ge-cikre - érzed:D - és legjobb esetben nőuralom lesz, és nem omlik össze a világ a sok lusta teszetosza utódtól... és a nő uralomnak ciklusai vannak, havonta váltakozna, a pasik meg megszűnnének izmos támaszt adó pasinak lenni. Talán
2) a csajok nem hülyék, továbbra is megvárják a legjobbat, a többi meg kiszelektálódik, nincs utód, nincs lustaság. Talán
Én vagyok amúgy az "utolsó" és hozzáteszem- ismételve vmelyik zárójelem, nekem is kénylemesebb lenne a kényelem. De van bennem egy drive, egy ösztön. Egy evolúciósan stabil stratégia. Amiben legyőznek a nálam jobbak, én meg akinél én vagyok jobb.
ui.: egyellőre nem tervezem hogy a 7 Mrd ember közé segítek még egy vízpiszkítót, innentől fogva ami a testemnek ideális: hogy minél többet keféljek egészséges, kezdeményező, bombanőkkel, ingyen, gumi nélkül.
De több vagyok mint a testem.
Ideje az eredeti kérdésre válaszolnom:
- Hitesse el, hogy a lehetséges utód életképes lesz: legyen szép, ne kövér ne sovány, egészséges.
- Hitesse el, hogy azt a kevés petesejtjét tényleg nekem tartja fent : ne legyen könnyű vérű se a múltja jelene, helyette hűséges típus, szerető.
- Hitesse el, hogy én vagyok a férfi: legyen nőies, ne próbáljon meg papucsot csinálni belőlem, mert kellemesebb lesz másnál férfinak lenni mint nála papucsnak.
A tökély: ezeket nem csak hogy elhiszem, de még igazak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!