Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vélemény? (Bunkó válaszolók...

Vélemény? (Bunkó válaszolók kerüljenek)

Figyelt kérdés

Egy 30 év körüli férfit lázba hoz egy 17 éves szűz csaj?

És nem pedofil!!

2012. dec. 3. 19:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%
Le lehet pontozni, attól az igazság még igazság marad. Legfeljebb nem adok több tanácsot tini gyerekeknek.
2012. dec. 3. 20:26
 22/32 anonim ***** válasza:
40%
Te nem tanácsot adsz, hanem hülyeségeket írsz.
2012. dec. 3. 20:27
 23/32 anonim ***** válasza:
27%
Erre a szintre már nem jövök le, ne haragudj. Nőként te biztos jobban tudod, milyen érzés szűz lányokkal. Szánalmas vagy.
2012. dec. 3. 20:30
 24/32 anonim ***** válasza:
40%
Valóban nem jössz le erre a szinte, mert már alapból ezen voltál :)
2012. dec. 3. 20:31
 25/32 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de ebből a stílusból nem igazán az szűrhető le, hogy te már túlnőttél a tini koron...

Mindenesetre vagy a kérdezőnek válaszolj, vagy ne írj feleslegesen válaszokat (én is így teszek, kérdezőtől meg elnézést kérek).

2012. dec. 3. 20:36
 26/32 A kérdező kommentje:

# 26 Semmi baj :)

Azért jól össze vesztetek a kérdésemen...

De még mindig nem igazán értem,hogy miért van baj egy szűz lánnyal :) :(

2012. dec. 3. 20:42
 27/32 anonim ***** válasza:
58%

Továbbra sem a szüzességeddel van a gond, hanem azzal, hogy 17 évesen még nagyon fiatal vagy egy 30 éveshez, és jó eséllyel csak ki akar használni. De ha mégsem, akkor is sok nehézségbe ütközhettek, bár a ti döntésetek.

De amúgy miért tetted fel a kérdést? Valakivel komolyan alakul valami?

Tanácsot meg nem nagyon lehet adni, csak te tudod megtapasztalni (ha akarod), hogy neki mik a szándékai. Ne ugorj hamar az ágyba, az az egy biztos.

2012. dec. 3. 20:51
 28/32 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sem szerencsés, másak az igények, és én is azt mondom hogy probléma lehet ha a csaj szűz. Ha szerelemről van szó, akkor ez nem gond türelemmel szépen lassan megoldják, de és itt a 30-as haveri köröm véleménye alapján inkább csak szexre kell, akkor meg nem fognak várni nem leszenek türelmesek.

Te tudod mit csinálsz, de azért ésszel ha egy mód van rá ha egy pasi 30 évesen tinik után fut ott lehet valami gubanc...

2012. dec. 3. 21:52
 29/32 Pali1977 ***** válasza:
50%
Ha jól veszem ki, te vagy a 17 éves lány és neked tetszik egy 30 év körüli pasi. Nekem pl mindig jobban bejöttek a fiatalabb csajok, szal a válasz egyértelműen igen. Viszont sok minden függ mindkét fél érettségén. Nekem volt már 13 évvel fiatalabb barátnőm is. 5 évig voltunk együtt :)
2012. dec. 4. 11:23
 30/32 anonim ***** válasza:

Engem lázba hoz egy 17 éves. Feltéve ha jó csaj. Kívül és belül is.

A pedofil meg óvodásokra hajt, úgyhogy máris szereztél egy rossz pontot.

2012. dec. 4. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!