Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl korai még lefeküdnöm a...

Túl korai még lefeküdnöm a barátommal?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok a barátom 17, és 08.17én voltunk másfélhónaposak... ő már izgatott engem az ujjával, de én még őt sehogy sem,mert egyszerűen nem merem..viszont mikor ő csinálja nekem, bűntudatom van,mert én nemviszonzom..:S nemis ez a lényeg,hanem hogy

eléggé utalgatunk már a dologra,hogy lefeküdjünk egymással, de én még szűz vagyok,ő már nem.

és akérdésem az lenne hogy túl korai még iylen korban ennyi idő járás után lefeküdni vele?

-pls segítsetek :/

2009. aug. 18. 15:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

a barátoddal az de velem nem-mert én egy 16 éves 70 kg-os sportos,erős alkatú vok és a péniszem 15,5cm na? engem választassz vagy azt a kis fas pasiddal

06304038057 bpest 13.ker

2009. aug. 27. 22:39
 22/32 anonim válasza:
51%
a sex jódolog nem kell rajta fílozni :)
2009. aug. 27. 23:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ha igazán szeretsz, akkor lefekszel velem!"

Ettől óvakodj! ;)

2009. aug. 28. 03:26
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
Sose értettem, a nőknél miért az a szeretet mércéje, hogy minél később feküdjenek le valakivel... tudtommal azzal nem fekszünk le, akit nem szeretünk.
2009. aug. 28. 10:04
 25/32 anonim ***** válasza:

16 évesen 70 kg al meg egy 15,5 centis f@sszal vicces lehetsz. am ez itt nem társkeresö...

ha szeretünk valakit igen lefekszünk vele, de ahoz elkell jutni oda h mondjuk bizz benne... és ahaz sokszor a pasinak kell bizonyitania...

ha még nem mersz hozzányulni, akkor csak hajrá, nem fog megenni:D hidd el ha látod h élvezi, akkor te is szivesebben csinálod, csak mert örömet okoz neki:D

elöször ezt gyakoroljátok, aztán feküdjetek le egymással:) ... kb egy két honapot játszatok még igy el, aztán majd látod mi alakult ki, h érdemes e... :)

sok sikert:D

2009. aug. 28. 12:08
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
vele igen de velem nem 16 cm
2009. aug. 28. 14:36
 27/32 anonim ***** válasza:
igen
2009. aug. 28. 14:36
 28/32 anonim válasza:
Ennyi idősen már nem is gáz lefeküdni valakivel...de az a másfél hónap együttlét nagyon kevés....főleg ha az elsőről van szó! Nagyon gondold meg,hogy kinek adod oda a szüzeséged!Én azt ajánlom,hogy várj még vele legalább 3 hónapot,és ha a barátod addig kitart akkor tényleg szeret és oda adhatod neki magad!
2009. aug. 28. 15:19
 29/32 anonim válasza:
0%
hmm...hat...sztem mar nyugodtan lefekudhetsz vele...en 15 eves vagyok...es egy 34 eves pasival fekudtem le.vagyis eleinte nem naon akartam...de nem kerdezte nem volt valasztasom, nem erdekelte h akarome csak ramfekudt....ugy az igazi ha nem tervezed es csak lessz:D
2009. aug. 28. 16:14
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó...

Ezt hívják erőszaknak, ha ő akarja, te meg nem, és mégis rád fekszik.

Egyébként meg oké, hogy spontán dolgok a legjobbak, de pont ezen a téren????:O

A kérdezőnek pedig:

Igen, még felkészületlen vagy rá, és éretlen, legalábbis lelkileg.

Előbb ismerd meg rendesen, lelkileg, és testileg is, tanulj meg bízni benne, és viszont. Aztán jöhet majd a komolyabb szintű kapcsolatfenntartás.

Emberek vagyunk, civilizáltak, legalábbis szerintem, és nem hiszem hogy a szexuális kultúrának az állatokéhoz kell, hogy hasonlítson, vagy a hivatásos szolgáltatói szektorbeliekhez.

Gondolj bele, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, és tűnődj el kicsit azon, hogy te hogy érzed, mennyire vagy felkészült, de ezt nem bántásnak, csak jó szándéknak javaslom, és olyan hangnemben is írom.

Magadban döntsd el, hogy mennyire vagy rá felkészült, ha úgy érzed teljesen, akkor csináld, de ha úgy gondolod, akár csak egy gondolatfoszlányig is, hogy lehet, hogy várni kéne, akkor várj!!!

2009. aug. 28. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!