Túl korai még lefeküdnöm a barátommal?
16 és fél éves vagyok a barátom 17, és 08.17én voltunk másfélhónaposak... ő már izgatott engem az ujjával, de én még őt sehogy sem,mert egyszerűen nem merem..viszont mikor ő csinálja nekem, bűntudatom van,mert én nemviszonzom..:S nemis ez a lényeg,hanem hogy
eléggé utalgatunk már a dologra,hogy lefeküdjünk egymással, de én még szűz vagyok,ő már nem.
és akérdésem az lenne hogy túl korai még iylen korban ennyi idő járás után lefeküdni vele?
-pls segítsetek :/
Hát szerintem másfél hónap még elég kevés, ennyi idő alatt meg sem ismerhetted igazán... Mi úgy feküdtünk le négy és fél hónap után, hogy előtte non-stop együtt voltunk, rengeteget beszélgettünk, tehát már valamennyire megismertem. Akkor voltam 15, most leszek 17, a barátom nekem azt mondta most így, egy évvel később, hogy meg lett volna rólam a véleménye, ha korábban megtörténik. Pedig ő akkor már 19 volt.
Amúgy milyen érdekes, hogy itt azzal jönnek a válaszolók, hogy "nem számít, hogy mennyi ideje jártok", máshol meg lek*rváznak mindenkit, aki 18 év alatt veszítette el a szüzességét.
Szerintem még várj, hiszen a péniszéhez még hozzá sem mersz nyúlni, ezek szerint még nem vagy rá készen! Pettingeljetek sokat, hogy megismerjétek egymás testét, erogénzónáit, és majd aztán jöhet a szex!
És csak akkor tedd meg, ha tényleg akarod, ne az ő kedvéért tedd meg!
Sok sikert:)
ha félsz ,ne tedd még meg (:
a helyedben én nem tenném még meg. . .van még időtök
Másfél hónap nagyon kevés. És ahogy kivettem a szavaidból, te még tényleg nem állsz rá készen. Tudom, hogy most nagy a szerelem, de gondolj abba bele: mi lesz később...
A szüzességed annak add, akiről tudod, hogy megérdemli. Mert ez csak egyszer van...
azért nem mersz mert nem tudod hogy kell... elsöre fura is lesz... de hidd el élvezni fogja... ha ö simogat téged, akkor te is öt nyugodtan... várj pár percet, amig "belejön" és érzed h élvezi h kényeztethet, aztán nacin keresztül piszkáld csak... (lehetöleg rövidnaci legyen v boxer, ne farmer, mert azzal csak baj van... gombolgatni me stm...)
sztem nyugodtan megmarkolhatod, és fel le fel le... :D gyorsithatsz, ugyis látod a reakcióit... ha esetleg bevállalós vagy akkor szájjal izgasd... :D bár nem minden pasi tud csak élvezni ien téren... sokaknak muszáj h ő is játszon veled...
viszont ha még nem mersz hozzányulni meg nincs elég tapasztalatod petting terén, akkor ne feküdj még le vele... rossz meglepetések várhatnak rád, ha hirtelen belecsaptok a lecsóba, te meg nem mersz semmit csinálni csak fekszel mint egy darab fa...szóval elöbb jó sok pettinget alánlok... és ne várd h akkora szenzáció lessz az elsö... :S nem lesz sz*r, de a legjobb se...
remélem tudtam segiteni:D
16/L
19:14 vok, az elsö sort ne értsd férre:D én se mertem mert nem tudtam mit fog majd szólni hozzá... de élvezte... és az h láttam h neki jó, csak jobban meghozta a kedvem...szóval... am meg ülj be mögé, tedd a hasára akezed, és csusztasd egyre lentebb... mond meg neki h irányitson, /gyorsaság.../
ülve neki is jó lesz,hátradölhet, te meg mindent látsz amit érdemes látni:D nekünk bevált mikor még ott jártunk.. am ugyan az mint nállatok, én szüz voltam-ö vitt bele a rosszba...ö már akkor tapasztaltabb volt:D és azóta nagyooon jóóóóó:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!