Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl korai még lefeküdnöm a...

Túl korai még lefeküdnöm a barátommal?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok a barátom 17, és 08.17én voltunk másfélhónaposak... ő már izgatott engem az ujjával, de én még őt sehogy sem,mert egyszerűen nem merem..viszont mikor ő csinálja nekem, bűntudatom van,mert én nemviszonzom..:S nemis ez a lényeg,hanem hogy

eléggé utalgatunk már a dologra,hogy lefeküdjünk egymással, de én még szűz vagyok,ő már nem.

és akérdésem az lenne hogy túl korai még iylen korban ennyi idő járás után lefeküdni vele?

-pls segítsetek :/

2009. aug. 18. 15:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem másfél hónap még elég kevés, ennyi idő alatt meg sem ismerhetted igazán... Mi úgy feküdtünk le négy és fél hónap után, hogy előtte non-stop együtt voltunk, rengeteget beszélgettünk, tehát már valamennyire megismertem. Akkor voltam 15, most leszek 17, a barátom nekem azt mondta most így, egy évvel később, hogy meg lett volna rólam a véleménye, ha korábban megtörténik. Pedig ő akkor már 19 volt.

Amúgy milyen érdekes, hogy itt azzal jönnek a válaszolók, hogy "nem számít, hogy mennyi ideje jártok", máshol meg lek*rváznak mindenkit, aki 18 év alatt veszítette el a szüzességét.

2009. aug. 27. 10:03
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Maga a tény, hogy föltetted a kérdést, szerintem azt jelenti, hogy korai, nem vagy még rá fölkészülve. Nem kell siettetni semmit, előbb valóban meg kéne ismernetek egymást alaposan (úgy testileg, mint lelkileg) és ha bíztok a kapcsolatotok hosszútávú jövőjében, akkor érdemes szerintem elkezdeni a legmagasabb szintű kommunikációt, a szexet. Ja, és nyilván ezt vele is meg kéne tudnod beszélni, mielőtt megtörténik. Remélem jól döntesz, sok sikert!
2009. aug. 27. 10:28
 13/32 anonim ***** válasza:
mindenkepp izgasd elobb kezzel/szajjal!!!! elsore picit furcsa lesz es kell egy kis ido (akar honapok) amig belejosz ugy igazan. nagyon figyelj minden rezdulesere, kerd meg h ha tudja hogyan szeretne iranyitson picit. ha most belevagtok a lefekvesbe, az jo esellyel kontar munka lesz. ne sajnald az idot ilyesmire. na meg szerintem elso lepesnek ez is boven eleg. az elso ujjazason en is ugy meglepodtem, mar csak azon is h valaki csak ugy leszedi a bugyimat es en ugy ulok. ezeket a dolgokat meg kell szokni illetve ossze kell szokni, egymasra hangolodni. elso alkalommal en se mertem semmit se csinalni neki, viszont masodik alkalomra picit utananeztem, osszeszedtem magam. es akkorra mar el is varta valamennyire. ugyh szerintem eloszor erre szedd ossze a batorsagot es ne a szexbe menekulj amig meg ezt sem mered mert nem lesz jo. vegulis nem nagy ordongosseg, fel-le mozgatod a kezed, szajjal meg mintha fagyit nyalnal. az alapra szerintem mindenki raerez magatol 1 kis segitseggel, az extraknak meg kesobb raersz utananezni (pl. jegkocka, melytorok, stb)
2009. aug. 27. 10:32
 14/32 anonim ***** válasza:

Szerintem még várj, hiszen a péniszéhez még hozzá sem mersz nyúlni, ezek szerint még nem vagy rá készen! Pettingeljetek sokat, hogy megismerjétek egymás testét, erogénzónáit, és majd aztán jöhet a szex!

És csak akkor tedd meg, ha tényleg akarod, ne az ő kedvéért tedd meg!

Sok sikert:)

2009. aug. 27. 11:04
 15/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem mered? Meg is értem! Tudtad, hogy nekünk, férfiaknak a nemi szerve harap! És a harapása fertőző, a hajad is kihullik!
2009. aug. 27. 11:14
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

ha félsz ,ne tedd még meg (:

a helyedben én nem tenném még meg. . .van még időtök

2009. aug. 27. 11:49
 17/32 anonim válasza:
100%

Másfél hónap nagyon kevés. És ahogy kivettem a szavaidból, te még tényleg nem állsz rá készen. Tudom, hogy most nagy a szerelem, de gondolj abba bele: mi lesz később...

A szüzességed annak add, akiről tudod, hogy megérdemli. Mert ez csak egyszer van...

2009. aug. 27. 13:46
 18/32 anonim válasza:
Szerintem ha nem mersz még hozzáérni, akkor korai. én 2hét után szoktam, vagy mikor már ismerem annyira az illetőt, hogy megbízok benne.
2009. aug. 27. 19:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

azért nem mersz mert nem tudod hogy kell... elsöre fura is lesz... de hidd el élvezni fogja... ha ö simogat téged, akkor te is öt nyugodtan... várj pár percet, amig "belejön" és érzed h élvezi h kényeztethet, aztán nacin keresztül piszkáld csak... (lehetöleg rövidnaci legyen v boxer, ne farmer, mert azzal csak baj van... gombolgatni me stm...)

sztem nyugodtan megmarkolhatod, és fel le fel le... :D gyorsithatsz, ugyis látod a reakcióit... ha esetleg bevállalós vagy akkor szájjal izgasd... :D bár nem minden pasi tud csak élvezni ien téren... sokaknak muszáj h ő is játszon veled...

viszont ha még nem mersz hozzányulni meg nincs elég tapasztalatod petting terén, akkor ne feküdj még le vele... rossz meglepetések várhatnak rád, ha hirtelen belecsaptok a lecsóba, te meg nem mersz semmit csinálni csak fekszel mint egy darab fa...szóval elöbb jó sok pettinget alánlok... és ne várd h akkora szenzáció lessz az elsö... :S nem lesz sz*r, de a legjobb se...

remélem tudtam segiteni:D

16/L

2009. aug. 27. 19:14
 20/32 anonim ***** válasza:

19:14 vok, az elsö sort ne értsd férre:D én se mertem mert nem tudtam mit fog majd szólni hozzá... de élvezte... és az h láttam h neki jó, csak jobban meghozta a kedvem...szóval... am meg ülj be mögé, tedd a hasára akezed, és csusztasd egyre lentebb... mond meg neki h irányitson, /gyorsaság.../

ülve neki is jó lesz,hátradölhet, te meg mindent látsz amit érdemes látni:D nekünk bevált mikor még ott jártunk.. am ugyan az mint nállatok, én szüz voltam-ö vitt bele a rosszba...ö már akkor tapasztaltabb volt:D és azóta nagyooon jóóóóó:D:D:D

2009. aug. 27. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!