Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl korai még lefeküdnöm a...

Túl korai még lefeküdnöm a barátommal?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok a barátom 17, és 08.17én voltunk másfélhónaposak... ő már izgatott engem az ujjával, de én még őt sehogy sem,mert egyszerűen nem merem..viszont mikor ő csinálja nekem, bűntudatom van,mert én nemviszonzom..:S nemis ez a lényeg,hanem hogy

eléggé utalgatunk már a dologra,hogy lefeküdjünk egymással, de én még szűz vagyok,ő már nem.

és akérdésem az lenne hogy túl korai még iylen korban ennyi idő járás után lefeküdni vele?

-pls segítsetek :/

2009. aug. 18. 15:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ameddig nem mersz hozzányúlni a péniszével, addig még fiatal vagy hozzá és túl korai. Neked is meg kell ismerned az ő reakcióit, hogy tudd mi jó neki.
2009. aug. 18. 15:31
 2/32 anonim ***** válasza:
45%

ne az időt nézd, hogy mióta vagytok együtt. ha jó érzés amit csinál, élvezed, és te is szeretnél vele szexelni akkor semmi akadálya.

ez teljesen egyénfüggő, hogy ki mikor érzi elérkezettnek az időt.

ha a párod szeret, és bízol benne, nincs mitől félned.

2009. aug. 18. 15:32
 3/32 anonim válasza:
100%
Szerintem ha tényleg úgy érzed hogy szereted akkor tedd meg,de ha félsz és nem érzed magad elég felkészültnek akkor ne tedd!Érezni fogod ha itt van az idő!Ha nem akarsz vele még lefeküdni de bűntudatatod van h izgat téged és te nem őt akkor izgasd te is nem muszály vele lefeküdni!
2009. aug. 18. 15:34
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is baj, ha félsz még tőle. Akkor még valószínűleg nem vagy kész rá. Próbáld először inkább megismerni a barátod testét. Ha már úgy érzed nem félsz tőle, akkor jöhet a szex is.

L/21

2009. aug. 18. 16:23
 5/32 anonim válasza:
100%
Nem számít az,hogy mennyi ideje vagytok együtt.Ha majd úgy érzed,hogy eljött az ideje,kész vagy odaadni neki a szüzességed,és viszonozni amit Ő szokott adni,akkor nincs min gondolkodni.
2009. aug. 18. 17:01
 6/32 anonim ***** válasza:
Hallgass a zsívedre.
2009. aug. 18. 21:34
 7/32 anonim ***** válasza:
Szívedre bocs.
2009. aug. 18. 21:34
 8/32 anonim ***** válasza:
szerintem várhatnátok még vele,de mindenkinek saját döntése :D
2009. aug. 19. 18:11
 9/32 anonim válasza:
100%
ne hagyd hogy rávegyen:D és gyözödj meg róla hogy ő is szeret téged sztem ez még korai és ha nem mered.. akkor hagyd. minek siettetni?
2009. aug. 20. 17:06
 10/32 anonim ***** válasza:
Hát hogyha félsz még, és nem vagy biztos magadban akkor várj még egy kicsit.
2009. aug. 27. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!