Korai 2 hónap után lefeküdnöm a Barátommal?
Figyelt kérdés
Ő 20/f, én 18/l, és szűz vagyok...2010. máj. 10. 16:55
3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2010. máj. 10. 16:57
5/23 Regci válasza:
Szerintem ha a lelkiekben felkészültél akkor igen.
dde ha menet közbe meggondolod magad akkor, szólj neki és ne haygd megad. Sok siket!
6/23 anonim válasza:
ha szeretitek egymást, és megbízol benne, akk nem korai ;)
9/23 anonim válasza:
18 vagy,
életedben az első,
2 hónap után le akar fektetni,
ha megteszed valószínűleg elhagy!
Nem csak őt veszted el, de a szüzességedet is ami ennél többet kell hogy érjen NEKED ha eddig vigyáztál rá.
Szabad akaratod van dönts jól, mert a következményeket akár jó, akár rossz neked kell elviselned.
10/23 anonim válasza:
Szerintem nem korai, de te érzed ezt igazán. Én is 18 évesen másfél hónap után vesztettem el a szüzességemet, nem bántam meg, most is együtt vagyunk. Én úgy éreztem itt az ideje, de csak akkor tedd meg ha te is úgy érzed. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!