Korai 2 hónap után lefeküdnöm a Barátommal?
Köszönöm Mindenkinek a választ!
17:40--->Miért hagyna majd el? Mert szeretem, és úgy éreztem esetleg, hogy Ő az, akinek testem-lelkem odaadnám? Vagy ez könnyen kaphatóságnak számít? Nem tudom, de tényleg... :(
érezni fogjátok,h mikor fog eljönni a pillanat.én pl 2-3 hónappal ezelőtt még nem is smároltam,most meg már nem vagyok szűz.ezt érezni fogjátok.sok sikert :)
16F
ha szeretitek egymást egyáltalán nem korai..
ha lelkileg is fel vagy rá készülve..
és gondolom ha eddig "tartogattad" akkor tudod hogy ki akar kihasználni, és ki nem.. :)
szóval ha érzed, hogy szeret.. akkor nyugodtan.
Ezt neked kell érezned, hogy fel vagy-e készülve rá, hogy lefeküdj vele.
És te érzed, hogy milyen mély a kettőtök kapcsolata.
Lefekudni? Nem...
D*gni? Igen...
1 barátnommel szinte egybol osszejott a dolog...4 hónapos kapcsolat lett belole....mostani barátnommel késobb, persze petting, ilyesmi volt, de maga a rendes sex csak 6 hónap után jott ossze....7éve és 4 hónapja vagyunk egyutt.
Hello.Sztem nem korai a dolog.
De ha lefekszetek egymással ne azért mert igy jön logikailag..hanem azért mert tényleg jelent ez neketek valamit:)
de h is 2 hónap?? uuh sztem korai még 2 hónap után sztem várnod kéne még
de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!