Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Korai 2 hónap után lefeküdnöm...

Korai 2 hónap után lefeküdnöm a Barátommal?

Figyelt kérdés
Ő 20/f, én 18/l, és szűz vagyok...
2010. máj. 10. 16:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a választ!

17:40--->Miért hagyna majd el? Mert szeretem, és úgy éreztem esetleg, hogy Ő az, akinek testem-lelkem odaadnám? Vagy ez könnyen kaphatóságnak számít? Nem tudom, de tényleg... :(

2010. máj. 10. 20:02
 12/23 anonim ***** válasza:
nem , en 1,5 honap utan fekudtem le vele, azota is egyutt vagyunk, ha bizol benne, szereted es o is szeret akkor fekudj le vele.
2010. máj. 10. 20:22
 13/23 anonim válasza:

érezni fogjátok,h mikor fog eljönni a pillanat.én pl 2-3 hónappal ezelőtt még nem is smároltam,most meg már nem vagyok szűz.ezt érezni fogjátok.sok sikert :)

16F

2010. máj. 11. 15:46
 14/23 anonim ***** válasza:

ha szeretitek egymást egyáltalán nem korai..

ha lelkileg is fel vagy rá készülve..

és gondolom ha eddig "tartogattad" akkor tudod hogy ki akar kihasználni, és ki nem.. :)

szóval ha érzed, hogy szeret.. akkor nyugodtan.

2010. máj. 13. 11:05
 15/23 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned, hogy fel vagy-e készülve rá, hogy lefeküdj vele.

És te érzed, hogy milyen mély a kettőtök kapcsolata.

2010. máj. 13. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
Mai emberkéknek nem érdemes tanácsot adni mert úgyse fogadják meg. Meg amióta a szex az egy eszköz a másikkal való kapcsolatra...
2010. máj. 13. 12:38
 17/23 anonim válasza:

Lefekudni? Nem...

D*gni? Igen...

1 barátnommel szinte egybol osszejott a dolog...4 hónapos kapcsolat lett belole....mostani barátnommel késobb, persze petting, ilyesmi volt, de maga a rendes sex csak 6 hónap után jott ossze....7éve és 4 hónapja vagyunk egyutt.

2010. máj. 13. 13:05
 18/23 anonim válasza:
Az elsőt jól gondold meg, én elcsesztem rendesen. Nagyon szerettem, de nem működött a kapcsolatunk, mégis lefeküdtem vele. Megbántam... Ez hatalmas plusz adalék volt ahhoz, hogy kikészüljek, és utána esztelen ámokfutásba kezdtem. 19 éves voltam akkor... Mostani párommal viszont két hét után jött a testi szerelem is. Egy éve vagyunk együtt, és minden nagyon jó. Ezt csak azért mondtam el neked, hogy tanulj az én hibámból: nem az idő a fontos, hanem a férfi, akinek odaadod magad...
2010. máj. 13. 13:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Hello.Sztem nem korai a dolog.

De ha lefekszetek egymással ne azért mert igy jön logikailag..hanem azért mert tényleg jelent ez neketek valamit:)

2010. máj. 13. 14:22
 20/23 anonim válasza:

de h is 2 hónap?? uuh sztem korai még 2 hónap után sztem várnod kéne még

de te tudod

2010. máj. 13. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!